2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارع واقعا" من همش یه چیزی انگار کم دارم😌اعتیاد پیدا کردم به خود...

ن توروخدا نکن

ب روح و روان خودت فقط آسیب میزنی

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

اولا اینکه بدن با بدن فرق داره دوما ممکنه خوب تحریک شده بودی یا همسرت معاشقه رو جانانه و طولانی انجام داده باشه و یا خودشم موقع دخول رعایت کرده باشه 

کلا بدن امادگی پیدا کنه نه دردی هست نه خونریزی اونایی که درد و خونریزی دارن شوهراشون معمولا کاربلد و حرفه ای نیستن 

یه احتمال دیگه هم ممکنه هایمنت از نوع ارتجاعی حلقوی بوده باشه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

دوره تخمک گذاریت بوده شاید بدنت آمادگی رابطه داشتهکسایی درد دارن که بدنشون آمادگی رابطه نداره

بزا ی چیزی بگم بخندی انقدر ترس داشتم چشامو بسته بودم متوجه نشدم کی اوکی کرده باورم نمیشد 

طبیعیه ولی اخ از من ک یک ماه درد داشتم چون بلد نبود اصلاا نگران نباش همون مهمه خون اومده دبگخ

وای اینم با کسی نبوده 

ولی چزا بلد بود 😑😑😑😑نگرانم کردی 

اولا اینکه بدن با بدن فرق داره دوما ممکنه خوب تحریک شده بودی یا همسرت معاشقه رو جانانه و طولانی انجا ...

اخه اینم دوس دختر نداشته یعنی قبلا داشته؟؟؟

ولی عادتشه ی ساعت بوسم میکنه 

بگو دفعه بعد باچاقو انجام بده دردشو حس کنی...خب نباید دردی باشه درست ترین حالتش همینه

نه اولین رابطه که پرده درکارباشه جونت درمیاد اینکه درد نداشته عجیبه والا 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔