2777
2789
عنوان

با شوهرم بعد عروسی دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 31 پست

خب عزیزم دیگه شام رو که دادن یعنی دیگه همه برن خونه هاشون درجه یکها میمونن مثل خواهروبرادرای عروس و اینا نهایت خاله ودایی وعمو شوهره شما داماده خاله بوده خب خجالت کشیده بیشتر بمونه

انتظار داشتی عروس دوماد برن حجله بعد بیاین خونتون؟  

ولش کن ولی از این به بعد هر وقت رفتی خونه مادر شوهر و خواهر شوهر و فامیل شوهر بعد از شام سریع بگو بریم بریم زود پاشو بریم اگر گفت چرا ؟ بگو می خوام حسم را توی عروسی دختر عمه ام تجربه کنی و تو هم قهر کن البته نه طولانی تا بفهمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد خسته شده بود

اره خسته شده بود. منم واقعا خسته بودم چون از صبح در حال بدو بدو بودم. ولی دوست داشتم این یشب رو با تمام خستگیم تحمل کنم . چون هم نیاز به این شادی داشتم هم عروسی خودمون عمم تا دم در خونمون اومد باهامون

ساعت یک خونه بودیم

خب دیگه.سختش نکن

حتما دیگه حوصلش نکشیده یا شایدم بهش خوش نگذشته و حال نکرده ولی بخاطر تو اون چندساعت تحمل کرد.

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

میگفتی اگر منم بیام عروسی فامیلاتون هی بگم مثل تو آخرشم نصف کاره برم ،آبروی تو میره الانم دوست داری ...

بخاطر مامان و باباش تا ثانیه ی آخر تمام مراسمات وایمیسته. یوقتایی من چشام از خستگی باز نمیشه تو مهمونیاشون ولی انقد باید وایسیم تا مادرشوهرم رضایت بده بیاد بیرون. 

بخاطر مامان و باباش تا ثانیه ی آخر تمام مراسمات وایمیسته. یوقتایی من چشام از خستگی باز نمیشه تو مهمو ...

وقتی یدفعه وسطش بزاری بری ،اگر تا آخرشم وایسه بازم مسخره میشه 

دو دفعه اینکارو کنی برای فامیلای شما آدم میشه

میگفتی اگر منم بیام عروسی فامیلاتون هی بگم مثل تو آخرشم نصف کاره برم ،آبروی تو میره الانم دوست داری ...

بهش گفتم اگر نمیتونی وایسی از این به بعد شامتو خوردی برو خونه. من با بابام بر میگردم و جا میندازم که شوهر من متاسفانه اخلاقش اینه. دریغ از ذره ای ذوق

خب عزیزم دیگه شام رو که دادن یعنی دیگه همه برن خونه هاشون درجه یکها میمونن مثل خواهروبرادرای عروس و ...

منم عروس عمو بودم چرا باید وایمیستادم تا ثانیه ی آخر عروسی دختر عموی شوهرم. چه ربطی داده. مثل اینکه جدیدا عروسی نرفتین. بعد از شام تازه مراسم شروع میشه . چون عروس دیر اومد تالار . شما عروسی دختر عمت باشه نمیری عروس گردوندن؟

منم عروس عمو بودم چرا باید وایمیستادم تا ثانیه ی آخر عروسی دختر عموی شوهرم. چه ربطی داده. مثل اینکه ...

مارسم نداریم بعداز شام پاتختی و اینا بگیرین

میزاریم برای فردای عروسی

بعدازشام خداحافظی میکنیم ودوسه تاماشین درجه یک ودو میرن عروس کشون نه دیگه همه...

بستگی به خانوادها داره دیگه ما اینحوری هستیم