2777
2789
دختر چه ۵ درصدی به چه دردی میخوره اگر عصو ایزی تریدور بودی تو صندوق مفیدش پولاشو بزار بسته به سود م ...

ریسک نداره چطوربایدانجامش بدم ببخشیدمیشه راهنماییم کنید

اسمم سمیراس یه دختردهه هفتادی مادرسه تادسته گل خداروشکربابت داشته هام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریسک نداره چطوربایدانجامش بدم ببخشیدمیشه راهنماییم کنید

چه ریسکی اخه شوهر من‌حقوقشو حتی میزنه اونجا حیفه همینطور بمونه تو کارت دیگه باز اونجا لحطه شمار سود میده تو اگه ۱۲۰ بزاری ماهی با ۲۵ درصد مثلا نزدیک ۵ ملیون سود میده

حتما عصو شو ادل باید عصو سجام باشی مثل رفتن تو بورس

نترس ها این اصلا بورس نیست 

باید فقط عصو سجام باشی بعد ایزی تریدور را نصب کنی وعضو‌صندوق مفید بشی 

اینو هرکسی نمیگه بهت هر وقت خواستی میتونی پولتو برداری هر موقع شب صبح کل پول کم زیاد 

پیش نهادنمیشه

چرا ما همیشه اونجا میزاریم  هیچ خطر مطری م نداره مثل اینکه شما اصلا به صندوق مفید شناخت نداری 

ما چندین ساله داریم وهیچ خطری نداشته اصلا جای خطایی در اونجا نیست

چه ریسکی اخه شوهر من‌حقوقشو حتی میزنه اونجا حیفه همینطور بمونه تو کارت دیگه باز اونجا لحطه شمار سود ...

امکان نداره مثلاکم بشه یامثل بورس،بیادپایین ببخشیدزیادمیپرسم کل سرمایه زندگیمه بعدپولوازهمون سایت بایدانتقال بدم 

چراریسک داره یعنی کلاه برداریه

بابا بیخیال چه کلاه برداری من خودم پولام اونجاس شوهرم چندین ساله الان بخام برمیدارم همین الان میزنم به کارت دیگه 

برات کارت بانکی صادر میشه عین بانکهای دیگه

پیش نهادنمیشه

لطفااگه میشع همین جاراهنمایی کنیدمن درخواست کسی روقبول نمیکنم بازم معذرت میخوام

بابا بیخیال چه کلاه برداری من خودم پولام اونجاس شوهرم چندین ساله الان بخام برمیدارم همین الان میزنم ...

من شماره سجام دارم بایدچیکارکنم چه برنامه ای نصب کنم این برنامه تحت نظرکجامدیریت میشه

لطفااگه میشع همین جاراهنمایی کنیدمن درخواست کسی روقبول نمیکنم بازم معذرت میخوام

توضیح دادم خدمتتون اسمش بلند مدته حالت سوری ولی بعد یکی دوماه اینور اونور بستگی به بانک میشه برش داری پولتو بدون ریسک باسود ۲۳حدودی

امکان نداره مثلاکم بشه یامثل بورس،بیادپایین ببخشیدزیادمیپرسم کل سرمایه زندگیمه بعدپولوازهمون سایت با ...

نه اصلا بورس نیست که کم وزیاد بشه 

مردم بخاطر کلنه بورس طرف این بانک نمیرن چون فکر میکنن مثل بورس پولاشون پودر میشه

ما خودمون‌تو بورس ۱۰۰ ملیون اون زمون پودر شد رفت هوا 

ولی این ربطی به اون‌نداره 

حقوق شوهرمو میزنیم اونجا ماهی دوتومن سود میاد بهش من ده ملیون دارم ماهیی حدود۲۰۰ تومن سود داره میده هروقت‌خواستم اختیاررش دست‌خودمه کارت به‌کارت‌میکنم وتمام 

من شماره سجام دارم بایدچیکارکنم چه برنامه ای نصب کنم این برنامه تحت نظرکجامدیریت میشه

برنامه ایزی تریدور رونصب کن وازاونجا اقدام کن کارت بانکی را برات پستچی میاره اگه قانع نمیشی اول یه تومن بزار ببین دروغ نیست بعدکل پولاتو بزار 

2790
2778
2791
2779
2792