2777
2789
عنوان

قرار بود جمعه نامزدی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 27 پست
عرضه کار که ندارهقهر هم میکنهخودشم لوس میکنه😒😂

🥲😅 ن خب شاید تحت فشاره کاری  ب لوس بودن ندارم ولی شرایط مردا خیلی سخت تر از زنا شده الان

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

خونه نداره

قاب کاری چیه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواجت با این آدم اوج خریت خود دانی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اینطوری نگو ععععع یکم انصاف داشته باشید

زندگی الکی. و رویا نبست. راست میگه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
میگه با اسنپ نمیتونیم خرج بدیم میگم خب نیا نامزدی میگه خب دوست دارم بچه ها من گیج شدم این چ وضعشه

گیج نشو بهش حق بده

خرج سنگینه هم دوست داره هم می‌ترسه اگه بیکار بشه نتونه نون در بیاره

الان نیاز ب همدردی داره

زندگی الکی. و رویا نبست. راست میگه

میدونم ولی خیلی راحتم نمیتونم دل کسی رو برنجونم با رک حرف زدن! جنمشو داشته باشه میتونه خودشو جم و جور کنه

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

میدونم ولی خیلی راحتم نمیتونم دل کسی رو برنجونم با رک حرف زدن! جنمشو داشته باشه میتونه خودشو جم و جو ...

عزیز. دلم. دوره جنم. گذشته خودم. تو این شرایط بودم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

چقدر راحت بعضیا حرف از بهم زدن و این چیا میزنن.

مگه هر  عیبی باشه باید بهم زد؟ کیه نقص یا مشکل نداشته باشه؟

دوستمون راهکار خواست نگفت که ادامه بدم یا ن

دشمن راه دورم دردِ دلم زیاده....

من نمی‌دونم این چطور پسریه ولی تقریبا همچین موردی نزدیک به نامزدی برای منم پیش اومد ب بهانه اینکه پولمو گذاشتم توی ارز همش رفت الان اگه بیام خواستگاری نمیتونم خوشبختت کنم بعدا فهمیدم با یکی دیگ آشنا شده و نه دل از اون میکند و نه من

شاید اینجوری گفته ببینه تو همراه زمان سختی هستی یا نه.

شاید هم راست گفته باشه، اگه مهارت و تحصیلات داشته باشه سریع کار پیدا می‌کنه 

در انتها خودت باید تصمیم بگیری چکاری به صلاحت هست

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

عزیزم حتما حتما حتما بسنج ببین اهل کار هست یا ازین پسر های گشاده.  خیییلی مهمه همسر آدم جنم کار داشته باشه و کاری باشه . اگه میبینی تنبله اصلا سمتش نرو. همون بهتر ک نیاد نامزد کنه

منو لایک ننننکن ! لایک نکن! لایک نکن! نکن! نکن عزیزم!