2789
الان،؟؟؟

ﺁﺭﻩ, ﺭﻭﺯاﻱ ﺗﻌﻂﻴﻞ ﺳﺎﻋﺖ ﻳﺎﺯﺩﻩ ﻭﻧﻴﻢ ﻳﺎﺩﻭاﺯﺩﻩ ﺑﻴﺪاﺭﻣﻴﺸﻴﻢ, ﺳﺎﻋﺖ ﭘﻨﺞ ﻳﺎﺷﺶ ﻧﻬﺎﺭﻣﻴﺨﻮﺭﻳﻢ, ﺷﺎﻣﻢ ﺩﻭاﺯﺩﻩ ﻣﻴﺨﻮﺭﻳﻢ, ﻛﻼﻗﺎﻃﻲ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ,

ﻭﻟﻲ ﺑﻘﻴﻪ ﺭﻭﺯاﺭﻭ ﺳﺤﺮﺧﻴﺰﻳﻢ, ﻭﻛﺎﺭاﺑﻪ ﺭﻭاﻝ ﻋﺎﺩﻱ ﭘﻴﺶ ﻣﻴﺮﻩ 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
نه بابا جز بزنه خودش رفت😒😒 منم کلا قهر کردم کوفتش کردم خوب کردم😋😋 بعد کلی سوغاتی و کادو گرفت منت ...

خوب کردی،،،،مبارکت باشه

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه زنایی😐

😒استارتر

درسته اشپزیم حالا خوب نیست اما اونجور که فکر کردی نیسسستم خانم 😊 یه درصد فکر کن ساعتم با شما فرق داره 😀

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خخخ خونه مامانم هستم اون از این کارا میکنه😂

خدا حفظش کنه مامان عزیزت

مامان منم بچه که بودم روی بخاری برامون از  شب حلیم بار می گذاشت خیلی خوشمزه میشد،یادش بخیر😋😆