2789
عنوان

بچه زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 4347 بازدید | 31 پست
حالا کی گفته داره به شما حسودی میکنه یکم اعتماد به نفست رو کم کن بعدشم بچه ها همه خوشگلن این چه حرفي ...

لاااااایک

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاش بچه منم زشت زشت بود اصلا زشتترین بچه دنیا بود اما سالم بود😢😢

هرکی میبینتش میگه حیف این بچه

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

ببین همیچ مادری بچشو زشت نمیبینه 

جوجه تیغی هم وقتی بچهشو میگیره بغلش میگه چه بچه چرب و نرمی

در کل همه بچه ها واسه پدر و مادرشون زیباترینن

😍😍   دوقلوهای دوستداشتنی من😍😍

زشت یعنی چطور؟؟باشما نیستم استارتر اما بعضیا بی انصافن،دوستم همش میگفت بچه فلانی زشته من هیچ بچه ای مثله دخترخودم خوشگل ندیدم بعد من عکس اون دخترودیدم خیلی ناز بود گفتم اینکه خوشگله گفت نه مثله دختر من نیست چاق نیست سفید نیست،درصورتی که واقعا خوشگل بود گندمی بود وموفر فری،اما دوستم فقط دخترخودشوخوشگل میدید

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

خب اون اعتماد بنفسش پایینه شما نباید بول بگیری که خواهر جان😆

منم بول نگرفتم. گفتم دلم نمیخواد اینهمه حسودی کنه .براش ناراحت میشم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بابا مگه متنو نخوندين؟!!!

چرا به استارتر حمله ور شدين؟!!؟ ميگه تصور مادر بچه هاست و حرفيه که اون زده و ايشون ناراحت خواهرشوهرشه.

استارتر کاري نميشه کرد، شما عادی برخورد کن و به روی خودت نيار، اگرم باز گفت بگو طفل معصوم خيلی هم قشنگه، مثلا لپای به اين بامزگی، چطور دلت مياد...

بابا مگه متنو نخوندين؟!!! چرا به استارتر حمله ور شدين؟!!؟ ميگه تصور مادر بچه هاست و حرفيه که اون زد ...

باور کن هرچی می گی بازم حرص میخوره.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله