2777
2789
عنوان

ناهارتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو مرغ یکم آب غورخ میریزم خیلی خوشمزه میشه طعم بد مرغ رو میگیره

اره خوبه 

من اواخر پختش آبلیمو اضافه میکنم و داخل آبش پیاز فراوان و فلفل دلمه،تکه های زنجبیل و ادویه میریزم ،ایش خوش طعم و عطر میشه در آخر میشه سوپ با ورمیشل 

و تکه های مرغ رو سرخ میکنم و جدا گانه ی سس خوش طعم درست میکنم واسه روش،امروز همسرم دو بار تشکر کرد گفت خیلی عالی شده ،البته مرغ رو به طرق مختلف درست میکنم 🥰

اره خوبه من اواخر پختش آبلیمو اضافه میکنم و داخل آبش پیاز فراوان و فلفل دلمه،تکه های زنجبیل و ادویه ...

مرسی اسکرین گرفتم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
اره خوبه من اواخر پختش آبلیمو اضافه میکنم و داخل آبش پیاز فراوان و فلفل دلمه،تکه های زنجبیل و ادویه ...

پیاز داغ جدا پیاز جدا میریزی؟

پیاز داغ جدا پیاز جدا میریزی؟

نه پیاز خام رو خرد میکنم تو قابلمه با مرغ و همون مواردی که گفتم با آب میزارم خوب بپزه 

واسه سس تو ماهیتابه ای که مرغا رو سرخ کردم تو روغنش پیاز سرخ میکنم پیاز رنده درشت رنده میکنم ،ی چند تا تکه فلفل دلمه کوچیک خرد میکنم وقتی طلایی و سبک شد ،رب گوجه رو هم اضافه میکنم با یکم ادویه معمولا پودر کاری تو این مرحله و بعد ی کوچولو نصف استکان آب جوش میریزم سس که غلیظ تر شد تکه های مرغ رو که سرخ کرده بودم میچینم تو ماهیتابه و با سس ی دو دقیقه رو گاز با شعله ملایم و بعد میبندم 

نه پیاز خام رو خرد میکنم تو قابلمه با مرغ و همون مواردی که گفتم با آب میزارم خوب بپزه واسه سس تو ماه ...

زرشک رو هم با زعفران و شکر درست میکنم و سرخ میکنم و بعدش دو س قاشق برنج سفید قاطیش میکنم واسه روی برنج 

نه پیاز خام رو خرد میکنم تو قابلمه با مرغ و همون مواردی که گفتم با آب میزارم خوب بپزه واسه سس تو ماه ...

آها مرسی عزیزم