2777
2789

زبان عزیزم. یادگیری زبان خیلی مهمه الان هرچیو نگاه کنی روش نوشته انگلیسی داره.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

خیلی ها هستن تو سایت کارشون شده کوبیدن خانمای خونه دار

من خودم استقلال رو دوست دارم و چندین حرفه بلدم

ولی خود خونه داری کم فرسایش نداره و وقت از ادم نمیگیره

البته اگه کامل انجام بشه و سمبل کاری نشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه داری هنر شده خبر نداریم آجی.. همه باید خونه داری بلد باشن چه زن چه مردزنا که پر از هنرن. ببین د ...

رشته تون چیه؟ همینجوری میپرسم اگر دوست داشتید بگید

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

خونه داری هنر شده خبر نداریم آجی.. همه باید خونه داری بلد باشن چه زن چه مردزنا که پر از هنرن. ببین د ...

اون دیگه برمیگرده به سبک زندگی هرکسی باید بدونه برای بقای خودشم که شده

مرسی که وقت گذاشتی ممنون از نظرت🍓💋

رشته تون چیه؟ همینجوری میپرسم اگر دوست داشتید بگید

مدیریت بازرگانی میخونم‌

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

اون دیگه برمیگرده به سبک زندگی هرکسی باید بدونه برای بقای خودشم که شدهمرسی که وقت گذاشتی ممنون از نظ ...

فدات گلم خوشبخت و موفق باشی

سه تای اول هرکاری کردم نتونستم یاد بگیرممرسی که وقت گذاشتی ممنون از نظر

همه قرار نیست تو همه چی استعداد داشته باشن 

منم هنرهای دستی نمیتونم اصلا 😅 البته بجز نقاشی ک از کودکی استعداد داشتم 

بجای همه فن حریف بودن، یه تخصص اساسی داشته باشی بهتره بنظرم

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
پرورش گل و گیاه های جدید خیاطی

اتفاقا دوست دارم و حتما در اینده تو برنامم هست 

چیزایی که ثمر بدن دوست دارم مثل گل فلفل و..کوچیکم هستن

چه پیشنهادی دارین؟

مرسی که وقت گذاشتی ممنون از نظرت🦋💙

وای من چقدر دوست دارم :) متاسفانه تو این سایت شاید دیده نشی ولی اگه واقعا این طرز فکر رو داری حداقل ...

عزیزم، ممنون از چشمای مهربونت که خوندی و نظر لطفته که اینطوری فکر میکنی❤😍 

همه قرار نیست تو همه چی استعداد داشته باشن منم هنرهای دستی نمیتونم اصلا 😅 البته بجز نقاشی ک از کودک ...

قطعا ولی از چیزی یکی لازمه 

یه زبان

یه غذایی که خوب تر از همه غذاهای دیگه بپزیش

یه ورزش

فن بیان

اداب معاشرت

یه ساز

اینجور چیزا

سخت نمیگیریم ولی بهتره باشن

از بچگی شروع میشن الان که کار زیاد و زندگی هم کوتاه 

گرفتاری بزرگسالی نمیذاره

مرسی که وقت گذاشتی ممنون از نظرت✨🌈

زیاد کلاس اموزشی برو وقتی همه چی دون باشی از هر انگشتت یه هنر میبارهکلاس نسخه خوانیکامپیوتروالیبال ک ...

ایده خوبیه واقعا

اگه مشغله بذاره

لاید برنامه ریز خوبی هم بود

مرسی که وقت گذاشتی ممنون از نظرت🦋

زبان عزیزم. یادگیری زبان خیلی مهمه الان هرچیو نگاه کنی روش نوشته انگلیسی داره.

انگلیسی و فارسی رو خوب بلدم مدرس هستم و قراره تو مشهد یه موسسه بزنیم به امید خدا شاید بعدا اسپانیای یا چینی که علاقه شخصیمه یاد بگیرم

مرسی که وقت گذاشتی ممنون از نظرت🍓🦋

خیلی ها هستن تو سایت کارشون شده کوبیدن خانمای خونه دارمن خودم استقلال رو دوست دارم و چندین حرفه بلدم ...

خونه داری سخت و طاقت فرساست دیده هم نمیشه..بله.

دمتون گرم سربلند و پیروز باشید

مرسی که وقت گذاشتی ممنون از نظرت✨💙