2777
2789
عنوان

گناه هست یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 24 پست
چه گناهییی❓بابا بیخیال کمتر حلال حروم گناهش کنینول کنین راحت باشین

وضعیت جامعه و متعارف شدن جسارت به گناه ناشی از همین روحیه‌ایه که شما بهش دعوت می‌کنید!

ول کنید بابا! حالش رو ببرید! انقدر حلال و حروم نکنید! خودشون دو تا راضی هستند، خدا هم راضی! و.... همین جمله‌ها جامعه رو به این لجن‌زار تبدیل کردن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وضعیت جامعه و متعارف شدن جسارت به گناه ناشی از همین روحیه‌ایه که شما بهش دعوت می‌کنید!ول کنید بابا! ...

چه ربطی داره الان

بیشتر اونایی که حلال حروم کردن زندگیشون عه بدبختی کشیده شده

نظر منه کاری به نظر دیگران ندارم

اصلن هم لجن زار تبدیل نمیکنه زندگیه آدم به دنیا میاد که خوشحال بشه حالشو ببره نه اینکه هی حلال و حروم کنه و سر یه قوانین سختی عمل کنه و سختی بکشه تا اون دنیا شاد باشه و خوشبخت

خوشبختی اصلی تو این دنیاس سخت گرفتن هم زیادی خوب نیست نظر منه 

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

فایل درسی رایگان چیه؟! 

مثلاً اگر محتوا کتابی بوده که قبلاً رایگان دانلود شده و الان پولی شده می‌‌شه انتظار داشت که یک نفر غیر قانونی و بدون رضایت صاحب اثر کتاب رو تصویر برداری کرده و بعد شکایت شده و مجبور شده جمع کنه...

عموما  ناشر و نویسنده می‌خواد از اثرش باید انتفاع ببره مگر اینکه خودش قید کنه. 

و اگر به طور آنلاین هم به فروش بره به طور اخلاقی اون کتاب خریداری شده برای استفاده یک نفره نه دست به دست شدن!

لذا اگر تعهد اخلاقی به رعایت حق‌الناس دارید، پرداختن بها برای تهیه کتاب یا محتوای آموزشی رفتار درست‌تریه! 

چه ربطی داره الانبیشتر اونایی که حلال حروم کردن زندگیشون عه بدبختی کشیده شدهنظر منه کاری به نظر دیگر ...

خیلی از تبهکاران عالم از منظر عقیده و سلامت فکری، از شما خیلی جلوترن!

و قبح اونچه که انجام داده‌اند رو می‌پذیرند! 

جای حرفی نمی‌مونه!

راستش من نظرمو گفتم ارسالم کردم ولی اسم پروفایلتو دیدم باز پشتم لرزید و نظرمو حذف کردم

چون با اینا فرق میکرد

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

خیلی از تبهکاران عالم از منظر عقیده و سلامت فکری، از شما خیلی جلوترن!و قبح اونچه که انجام داده‌اند ر ...

🤣🤣🤣🤣

اشتباه میکنی خانم

ما همه جوره اشتباه و غلط کاری هایی که کردیمو میپذیریم پای کاری که کردیم میمونیم مجازاتمونو و اشتاباهتمونو میپذیریم

شما وقتی خبر نداری از زندگیم نباید چیزی بگی😐

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

فایل درسی رایگان چیه؟! مثلاً اگر محتوا کتابی بوده که قبلاً رایگان دانلود شده و الان پولی شده می‌‌شه ...

ببینید فایل  درسی چند ماه پیش عمومی و رایگان بود با ذکر یه صلوات... همگانی بود منم ازشون استفاده کردم . بعد دوستم ذخیره کرده. حالا همون ناشر نظرش عوض شده فایلا پولی شدن و داخل کانال باید پول پرداخت کنی، اما دوستم همون فایلای قدیمی رو داره ک رایگان بودن و عمومی،