2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو. زندگی بدون پول یا عشق پیش نمیره

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

از عشق خیری ندیدم

پلن فقطططط پوله از این به بعد🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

تا ابد عشقم

به شخصه اصلا نمیتونم بدون عشقم زندگی کنم خوشحالم که دارمش

خداروشکر استقلال مالی و پول اینا هم دارم

ولی عشق یه چیز دیگست خاصه نفسه زندگیمه

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

کسی که به حدی از معرفت برسه که از عشق سهمی نصیبش بشه؛ چنین مقایسه‌ای براش معنی نداره!

در واقع این سوال برای افرادی مطرحه که پرداختن به امیال حیوانی و چریدن و جفت‌گیری و... رو وقتی توسط یک موجود دوپا انجام بشه؛ عنوان «عشق» می‌گذارند و خوب چنین پدیده‌ی مادی‌ای رو می‌شه با پدیده مادی دیگری مثل پول به نحوی مقایسه کرد!