2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم زندگیم خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 24 پست

من ادمیو میشناسم با عموی خودش رابطه داشت حامله هم شده بود با افتخارم میومد میگفت 

همکلاسیم بود 

عموشم راحت یه ۱۵سالی از خودش بزرگتر بود 

قشنگ با پز میومد تعریف میکرد کثافط اخرم بچه رو سقط کردن

من ادمیو میشناسم با عموی خودش رابطه داشت حامله هم شده بود با افتخارم میومد میگفت همکلاسیم بود عموشم ...

وای تف

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دوره زمونه عوض شده حتی اگه رابطه کامل داشتی عیب نداره مردم با صد نفرم رابطه دارن بعدم میرن با بهترین پسر ازدواج میکنن حتما کات کن با این حتما خودتو بدبخت نکن یه کار اشتباه کردی و کاملا قابل برگشته ترکش کن این آدم بدرد نمی خوره اصلا هم دنیا به آخر نرسیده خیلی سنت کمه خدایی هنوز کلی موقعیت برات پیش میاد 

میتونی ازش جدا بشو و براخودت برنامه ریزی کن تو زندگیت

بری سر کار و کنارش هم برو دانشگاه سعی کن بتونی مستقل بشی

اینجوری میتونی کیس بعدی رو ببینی ،اگر قرار بر ازدواج شد باهاش درمیون بزار و اگر قبول کنه میتونی ازدواج کنی

ولی به خانوادت نگو و نزار بفهمن ،خدا بزرگه همه درهارو نمیبنده که بخوای خودکشی کنی یا هرچیزی 

بچگی کردی خدا بزرگه یه راهی میزاره جلو پات

نه مادرم میکشه منو سخت گیرن خانوادم هیچ راهی ندارم😭

نه نمیکشن فوقش کتک خوردنه

بگی به صلاح خودته

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
2790
2778
2791
2779
2792