2777
2789
عنوان

خواب نوزاد مامانا بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست

برو خدا رو شکر کن که بچه ت اینهمه میخوابه. پسر من شب تا صبح بیدار بود. تا ۳_۴ ماه.  از اول دنیا اومدن تا ۸_۹ ماه هم زیااااااد گریه میکرد. خونه ما ویلاییه اما تابستون پنجره ها باز بود همسایه ها از گریه پسرم بیدار میشدن. اینقدر این بچه گریه میکرد من میگفتم خوب نمیشه. 

اونم گریه میکرد می‌گرفتیم تو بغل با کریر یا تشک میچرخوندیم تا یه کم آروم بشه. پوستمان کنده شد. کمر درد گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظر من ک امتیازت از خیلیا بیشتره و خداتم شکر کن.سریع یه شام حاضر کن و بخور و بخواب تا قبل ۱۲..

پسر من فقط یک هفته اول نوزادیش زیاد خوابید بعد دیگه من خوابی ازش ندیدم.روزا یه ربع میخوابید ۴ ساعت بیدار بود همینجوری تکرار.شبا هم تا صبح ۷ بار ۸ بار بیدار میشد.ب سختی بزرگش کردم مدام سردرد بودم.کسی هم کمکم نکرد.یه مدتم نزدیک یکسالگیش تا چند ماه ۶ غروب میخوابید تا یک شب باز دوساعت میخوابید باز ۵ صبح بیدار میشد تا ۶ بعد از ظهر ک دوباره میخوابید کلا بیدار بود.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

اون بیدار بودنش هم یا دائم جیغ میزد ک تو پتو تابش میدادم تنهایی یا ب سینه م وصل بود اصلا حس خوبی ندارم از اون روزا مدام گریه میکردم

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

ی سوال مگه نباید نوزاد رو تا سه چهار ماه هر دو یا نهایت سه ساعت ی بار برای شیر بیدار کنیم؟

پس چرا دکتر دختر من میگفت سه ساعت ی بار بیدارش کن بهش شیر بده منم به  چ سختی باید بهش شیر میدادم بیدار نمیشد

بایدعادت کنی دیگه.امکانش هست بعد از ۴۰ حتی بع خاطر کولیک اذایت کنه تا ۴ ماهگیالبته معلومه بچه هم به ...

کولیک نداره شکر خدا رفلاکس پنهان داره. نه به پدرش رفته باباشو ول کنی ۴۸ ساعت میخوابه

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

بچه ۴۰ روزه معمولا دوسه ساعت یه بار بیدار میشه شیر میخوره

پسرم تو خواب یکم نق نق میکنه میفهمم گرسنشه شیرشو میدم همون تو خواب اروغشم میژنه و میخوابه باز 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

2790
2778
2791
2779
2792