2777
2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 27 پست
بزار بچت دنیا بیاد بعد خدایی نکرده اتفاقی براش نیفته

اخه 6 ماه پیش انجام دادم الانم 9 ماه بعد برم افتضاح میشه😐💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

وقتی یه چیز امکان پذیر هست چرا انجام ندم!

خدایی نمیدونی بو مهم نیس بیشتر به خاطر مواد شیمایی که جذب میشه از مو هستش ؟ 

عجبببب

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هیدروکراتین زدم،،مجوزداره که هم زن باردار هم بچه ۵ سال به بالا میتوانه کراتین بزنه،،ولی بازهم حامله باشم حاضر نیستم ریسک کنم چون بچه ام ازموهام واجب تره

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

خدایی نمیدونی بو مهم نیس بیشتر به خاطر مواد شیمایی که جذب میشه از مو هستش ؟ عجبببب

پس اینایی که انجام دادن چرا اتفاقی براشون نیوفتاد؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

پس اینایی که انجام دادن چرا اتفاقی براشون نیوفتاد؟

عزیزم خودت میدونی والا منکه ندیدم کسی بکنه 

همش ریسکه 

شما مطمئنی کسی براش مشکلی به وجود نمیاد

حتی تو بارداری کاشت ناخن ممنوعه 

من جاریم کراتین کرد ماه پنج و شش بارداری بچش الرژی شدید داره تا مرز خفگی میره 

حالا خودت میدونی

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عزیزم خودت میدونی والا منکه ندیدم کسی بکنه همش ریسکه شما مطمئنی کسی براش مشکلی به وجود نمیادحتی تو ب ...

ممنونم🌱👌

اره کراتین کارم هم میگفت مواد مخصوص شو میزنم بی بو هست نگران نباش

خواهر منم با پزشک مشورت کرد انجام داد 

همسر خودشم پزشک بود الانم بچش سالمه و ۵ سالشه

کاربری دست دو نفره یکی ایران ، یکی خارج(المیرا)

خواهر منم با پزشک مشورت کرد انجام داد همسر خودشم پزشک بود الانم بچش سالمه و ۵ سالشه

خداحفظش کنه🌱🫠

عزیز دلم به شخصه باردار باشم انجام نمیدم گل زیبا حالا باز خوددانی😘

ممنونم قشنگم🤍🤍