2777
2789
من دانشگاه اصلا که نرفتم و فکرشم مزخرفه برام۱۷ سالگی ترک تحصیل کردم بعد از زایمان و کلی خستگی و بچه ...

همه یکی نیستن سواد مهمه

آقایون درخواست ندن... چو ایران نباشد تن من مباد❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روانشناسی خوندم واقعا همش هزینه کارگاه و‌خاک‌خوری خیلی اذیت شدم .با اینکه اواخردکتری هستم هنوز در ...

دقیقا حال منه میخام وارد ارشد بشم دو دلم بخاطر هزینه های سنگین وخاک خوریش چندسالته شما؟

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه یکی نیستن سواد مهمه

البته که همه یکی نیستن سواد هم مهمه 

منم سواد دارم

ولی برام مهم نیست 

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

البته که همه یکی نیستن سواد هم مهمه منم سواد دارمولی برام مهم نیست

نه اون سواد نه منظورم مدرک تحصیلی معتبره بنظرم مثلا یکی میخواد بره خیاط یشه درسشو بخونه خیلی بهتره

آقایون درخواست ندن... چو ایران نباشد تن من مباد❤️

نه اون سواد نه منظورم مدرک تحصیلی معتبره بنظرم مثلا یکی میخواد بره خیاط یشه درسشو بخونه خیلی بهتره

از این نطر اره درسته

ولی امروزه بیشتر مردم بل پول مدرک. تقل.......بی میگیرن راحت میرن سر کار

از این درس خوندن دیگه گذشته

ولی خب من همون شغل آزاد انتخواب کردم درس خوندنم و اینا فقط وقت تلف کردن بود

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

من دانشگاه اصلا که نرفتم و فکرشم مزخرفه برام۱۷ سالگی ترک تحصیل کردم بعد از زایمان و کلی خستگی و بچه ...

چون شما ترک تحصیل کردین به معنی بد بودن اون نیست

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹». {من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم،می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم..آرزو داشتم برم تا به دریا برسم، شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم⁦{...

سلام دانشگاه سراسری خوندین؟برای این رشته جز ازمون استخدامی کار هست؟

خیر آزاد دارم میخونم 

بله مدارس غیرانتفاعی 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چون شما ترک تحصیل کردین به معنی بد بودن اون نیست

کسی نگفته بده نظر خودمو گفتم