2777
2789
من والا پدرم پولداره .ولی چون خواستم حقوق ازاد بخونم گفت که اموالم برات حرام بشه که منو سرافکنده کرد ...

چرا خانواده ها فک میکنن بچها باید آرزوی اونا رو زندگی کنن

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

من مهندسی ام همه آدما مسخره و نا امیدم میکنن معدلم خوبه کلی دانشگاه آزادم مهندسی سیستم و صنایع ترم ۲

مهندس بودنم عرضه میخواد ک اونا ندارن و حسودن 

تو راهتو ادامه بده مطمعن باش میشه

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیل پولدار داریم تاجر میوه س بعد بجه هاش درسخون نیستن ، همش از پول باباشون خرج میکنن کلا تو فامیل ما همه از پول شوهر و پدر میخورن فقط من بدبختم که بخاطر شغل داشتن دارم درس میخونم😔

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

بابای من که پولداره ولی خب نمیتونم شغلشو بگم

دهه هشتادی پولدار زیاد داریم تو فامیل و خانوادم ولی خب شغل باباهاشونو نمیتونم بگم

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

من والا پدرم پولداره .ولی چون خواستم حقوق ازاد بخونم گفت که اموالم برات حرام بشه که منو سرافکنده کرد ...

بگو پول داری بفرست برم روسیه

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.