2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اول ازدواجم هست .ولی واقعا دارم عذاب میکشم ک چرا من براش هیچی کم نمیزارم ولی اون بین خانوادش و م ...

اين نظرش شماست 

شاسد تفكر همسرت اين نباشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
وقتی بهش میگم مامانت ایجور گفته میگه بگه .منو محکوم میکنه .امروز ایقد گریه کردم .دیگه نمیدونم چکار ب ...

خب نگو

اگه ٥ سال از ازدواجت گذشت و همچنان اين وضع بود معترض باش

اما كسي ك تازه ازدواج كرده چ انتظاري داري؟ 

حالا مامانش بگه كجا داريد ميريد چ مشكليه؟ مامان شما ازتون نميپرسه؟

انقد ريز بين و حساس نباش اول زندگي خودتو كوچيك نكن بذار وقتي حرف ميزني حرفت برا شوهرت با ارزش باشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بنظرتون وقتی ک اینکارا رو میکنه حساسیت نشون بدم یا ن؟؟؟یه راه حل درست

پيش فرض ذهنيت رو عوض كن

الان هيچ سند محكمي نداري بگي اونا دارن دخالت ميكنن يا همسرت اونا رو ب تو ترجيح ميده

اگه با اين ذهنيت رفتاراشون زير نظر بگيري همه چيزم جور در مياد و در نهايت خودت زجر ميكشي

بعنوان یک آقا پس نظرمو ارائه میدم بهتون

بله وقتی اعتراض میکنین اونم بخودش حالت تدافعی میگیره! خب اعتراض نکنین. عوضش مقابل به مثل کنین. اینقدر نقات قوت رو توی روابطتون پر رنگ کنید که جز احترام و خوش رویی کسی از شما توی ذهن چیزی اسکن نکنه! گاهی وقتا سکوت کنین..خیلی وقتا یکسری چیزا اصلا به ماها ربطی نداره.. توی جمع هاشونم سعی نکنید کسی رو متقاعد کنید.. خانوم های با سیاستی دیدم ک همیشه با لبخند و عبارتایی مثل عه ؟ جدن؟ چه خوب.. با همین توازن جمله بندی ها تعادل خودشون  مقابل خانواده همسر و بقیه حفظ میکنن. گاهی وقتا ما اصلا حواسمون نیست چه انرژی های بیخودی صرف چ حرف ها و ذهنیت هایی میزاریم. صبور باشید.. امیدوارم مثمر ثمر باشه نظرم. 

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو