مرسی عزیز دلم اخه هی میگم همه شوهر کردن با اینم آشنا شدم این طوری شد اخه میگم سنم داره میشه ۲۶ پس کی ...
نه عزیز دلم 26 سال که خیلی جوونی دیر نشده که بعدشم حرف مردم رو ولش کن آدم اگه زود ازدواج کنه میگن دختره هول بوده دیر ازدواج کنه میگن ترشیده درس بخونه میگن طرف هیچی از زندگی نمیدونه فقط سرش تو کتاب بوده درس نخونه میگن خنگه کلا یه ایرادی میگیرن آدم اگه بخواد با حرف مردم زندگی کنه کلا نباید هیچ کاری بکنه تازه اگه هیچ کاری هم نکنه بهش میگن بی عرضه🤣درستو بخون اگه خواستگار اومد آدم خوبی بود خب ازدواج کن نیومد به درک دستت تو جیب خودته خودت خودتو اداره میکنی خیلی قشنگ زندگی میکنی از سر عجله به هر کس اومد جواب مثبت نده که پشیمون بشی بعدشم قبل از زندگیتون یه روانشناسی چیزی برین حتما که مطمئن بشین انتخابتان درست بوده عزیزم💟
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
درسته عزیزم . اما نگرانم برای زندگیم راستش من آشپزی هم بلد نیستم پسرع گفت آشپزی بلدی گفتم ن
خب یاد بگیر قشنگم من یکیو میشناسم آشپزی بلد نبود خودش تجربی یاد گرفت الان کدبانوی هس برای خودش تازه شما کلاس آشپزی هم برو که قشنگ یاد بگیری غم نداره که قشنگم اینترنت هم که پره از این چیزا میتونه کلی غذا یاد بگیری روزی یک ساعت هم کار کنی باخودت میشی کدبانو