بچه ها تو دورو بری هاتون صد در صد بوده آدم هایی ک با سحر و جادو و دعا مشکلش حل شده ..من واقعا به ته خط رسیدم میخوام دعا بگیرم پسر عموم برگرده .. لطفا دعانویس معرفی کنید اینجا یا خصوصی 🥺🥺 میخوام زندگی مو ک تباه شد و نجات بدم .... خواهشا دریغ نکنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باید بعضی چیزارو ادم قبول کنه ...دقیقا نمیدونم داستانت چجوریه از یه ور پسر عمو بعد متاهلی بعد خراب ک ...
من خرابش نکردم اون کرد .. من فقط یه قربانی و بازیچه تراوشات ذهنی یه مریض شدم ... اللن تا مثل همه شون روانی و گاو نشدم باید زودتر خودم و نجات بدم ....زندگی شون بر پایه چرت و پرته .. هیز و بی غیرت هستن ....
ن اون بدبخت منتظر آماده بود منو خوشبخت کنه من خوشی زد زیر دلم
حالا که ازدواج کردی بچسب به زندگیت الان متاهلی هنوز زشته با دعا و طلسم یکی دیگرو عاشق خودت کنی الان برام سواله مگه نمیگی دوست داره پسرعموت پس چه کاریه چرا با دعانویسی؟!