2777
2789
عنوان

خانوما میشه اسم پیشنهاد بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 23 پست
من چند تا اسم‌بهتون میگم ولی حتما ارتعاش اسم فرزندت چک کن.ماهان میرانمانی مهرزاد ماهیار مارتینمهیار ...

اسم پسرم مهراب این یکی هنوز نمی‌دونم چی بهتره

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادر ۲تا جوجه بودن دونستی♥️♥️🥺🥺🥺🫄🏻🫄🏻🫄🏻🧒🧒🧒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا در موردش توضیح بدید

ما چهار نوع ارتعاش اسمی داریم اشرافی ،عرفانی ،معمولی و حادثه ساز.که از نوع اسمها و ترتیبش میتونید متوجه بشید کدوم بهتره کدوم نه.

و هرکدوم از اینها سه رتبه داره بالا ،ثابت ،پایین.

اسم اشرافی کسانیکه این اسم رو دارن ببینیشون احساس می‌کنی همیشه هرچیزی خواستن سریع براشون مهیا میشه پول راحت به دستش میاد به هر طریقی 

و کسانی که در رده عرفانی هستن دنبال متافیزیک و علم و دانش هستن بیشتر پول هم به دستشون میرسه ولی نه مثل اشرافی

کسانیکه در رده معمولی هستند هرچقدر کار میکنم درامدشون کمتر از تلاششونه.حتی ممکنه سرمایه گذاری کنم ولی خوب نباشه براشون.از این شاخه به اون شاخه زیاد میپرن

و اما کسانیکه در رده حادثه سازن همش احساس بیماری میکنن همش انکار چشم میخورن دستشون اصلا نمک ندارن توی یکی از حیطه های سلامتی ،علم ،حتی ازدواج ممکنه مشکل پیدا کنن.

همه اینها یک طرف رتبه های بالا و معمولی و پایین هم شرطه که اگه اسمی اشرافی باشه ولی رتبه پایین باشه اون شخص اسمش رو باید تعویض کنه.

بله همسرم مهدی

دوست خوشگلم

ماهان به معنی مانند ماه زیبارو -میران به معنی امیرانه شاهانه این دوتا اسم ارتعاش خوبی دارن اشرافی بالا محسوب میشن

مهیار به معنی دوست و یاور ماه -ماتیار به معنی جوانمرد منسوب به داریوش اول هستش که جز رده عرفانی بالا هستش.

مانی -مهرزاد به معنی زاده مهر -ماهیار هم دوست و یاور ماه -مارتین به معنی رهبر هستش که اشرافی متوسط 

مهران به معنی دارنده مهر -مهراب که اسم فرزند دیگه شماست - مهدیار به معنی محافظ و نگهبان سرزمین ،یار مهدی  جز دسته عرفانی معمولی هستش.

دوست خوشگلمماهان به معنی مانند ماه زیبارو -میران به معنی امیرانه شاهانه این دوتا اسم ارتعاش خوبی دار ...

ممنونم

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادر ۲تا جوجه بودن دونستی♥️♥️🥺🥺🥺🫄🏻🫄🏻🫄🏻🧒🧒🧒

2790
2778
2791
2779
2792