2777
2789
عنوان

ازدواج دختر نوزده ساله فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر میکنم اکثر مردها ذهنشون اینه

درسته که شما جایگاه اجتماعی داری، شاغلی، تحصیل کرده، و شاید چیزهای دیگه

ولی سطح توقعات شما با دختر 18،19 ساله یکی نیست

اینه که اقایون رو میکشونه اونطرف

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

اصلا خواستگار نداشتمهمکار آقا اقوام مجرد با اینکه شرایط خودم خوبه و خانواده خوشنامی دارم بازم کسی نم ...

از اون آدمایی به نظر نمیای که خودشون رو میگیرن؟ 

منظورم اینه شاید فکر میکنن اینجوری 

از اون آدمایی به نظر نمیای که خودشون رو میگیرن؟ منظورم اینه شاید فکر میکنن اینجوری

نه نمیگیرم خودمو 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

ازبیوت معلومه چراکسی جرئت نمیکنه بیادجلو😁

ولی بیخیال باش به هرچیزی زیادفکر کنی ازت دورترمیشه 

اون دخترایی که زودازدواج میکنن زیادم براشون مهم نیست طرف چجوریه فقط میخان ازدواج کنن

یادش بخیر مجرد بودم همش میترسبدم که نکنه ازدواج نکنم هیچ وقت 

الان که متاهلم حسرت اون روزارو میخورم 

دوران مجردیم خیلی شیرین تر از الانم بود خیلییی 

حتی با کاربری های قبلیم اینجا تاپیک هم زده بودم که ایکاش شوهر کنم🤣

دوران مجردیمو با فکر اینکه نکنه هیچ وقت ازدواج نکنم به فنا دادم  از وقتی هم که متاهل شدم کلا به فنا رفتم😑

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

اگر میتونی تراپی برو

وقتی عزت نفست اسیب خورده ناخوداگاه رفتاری از خودت نشون میدی ک انرژی دافعه داره 

و خودت متوجه این نمیشی قطعا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
آها ، خب دوست پسر داشتی ؟ اون چرا خواستگاری نیومده الان دوست پسر داری؟

اصن پیشنهاد نداشتم که بخام دوست بشم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
من فکر میکنم اکثر مردها ذهنشون اینهدرسته که شما جایگاه اجتماعی داری، شاغلی، تحصیل کرده، و شاید چیزها ...

آقایون این مدلی همیشه بازندن اون دختر بزرگ میشه به بلوغ فکری می‌رسه و متوجه میشه زندگی فقط شوهر کردن بچه زاییدن نبوده حسرت همسن و سالاشو میخوره و سرناسازگاری میزاره اون مرد باید خیلی تلاش کنه تا اون دخترو تو زندگی راضی نگه داره تا مبادا حسرت جوونی از دست رفته رو نخوره

حتی بعضی از این آقایون اینقدر خودخواهن که به خواسته های زنشون اهمیت نمیدن و اون دختر کم سن باید پا به پای شوهر سن بالا باشه و این یعنی پیری زودرس و خستگی روحی

من اطرافم ندیدم مرد سالم و تحصيلکرده سمت دختر با اختلاف سنی بیشتر از خودش بره مگه ایرادی داشته باشه

البته دخترایی که دنبال تحصیلات و پیشرفتن اصلا ذهنشون سمت کی چ وقت ازدواج کرد با کی چطور ...نمیره استارتر ضعف اعتماد بنفس داره که درگیر این حرفاس وگرنه آدم درست خودش در وقت مناسب سر راهش قرار می‌گیره 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

من فکر میکنم اکثر مردها ذهنشون اینهدرسته که شما جایگاه اجتماعی داری، شاغلی، تحصیل کرده، و شاید چیزها ...

والا توقعات دخترای ۱۸۱۹سالع خیلی بیشتره بخدا 

دختر ۲۸ساله از وضعیت جامعه باخبره و میدونه چقدر همه چیز سخت به دست میاد ضمن اینکه شاغله و با همسرش دوتایی زندگیو میسازن 

ولی دختر هجده ساله تو خواب و رویاس انتظار داره مثل ملکه ها براش طلا بخرن عروسی بگیرن و هزاران توقع دیگه 

برادرشوهر خودم با دختر شانزده ساله ازدواج کرده حرفش هم اینه که توقعش پایینه در حالی که هنوز تو دوران عقده اندازه دوتا خونه خرجش کرده اینجور افراد پدوفیلن وگرنه توقع کم سن ها بیشتره 

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲