2777
2789

اون زمان من کوچولو بودم 

تاریخ کاربریت🥲

💚اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                             

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم عضویتم سال 96 بود نمیدونم چی شد هر چی رمز پسورد زدم نیامد مجبور شدم یکی دیگه باز کردم شما نمیدو ...

برو تماس با ما شمارهیا ایمیلی که باهاش وارد کردی رو وارد کن و مشکلت رو هم بگو درستش میکنن برات

صم بکم عمی فهم لا یرجعون توجیه حماقت است. تضعیف جنایت است. تکمیل رسالت است. کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

ن عزیزم هنوز اول جوونی تونه انشاءالله همیشه تن تون سلامت باشه❤️❤️ وقتی کاربر قدیمی مثل شما میبینم کل ...

قربون محبتت ممنون عزیز دلم😍😘

سرنوشت را کی توان از سر نوشت...
یادمه اینستا نبود اینجا خرید فروش هم داشتیملباس میخریدیممن یادمه دستگاه استریلر نو دخترمو اینجا فروخ ...

آره من دقیقا آنلاین شاپ داشتم اینجا و لباس نوزادی میفروختم😊

سرنوشت را کی توان از سر نوشت...
ای جانممممم😍😍😍چند سالته؟

بالای ۱۸ 

اون موقع دور بر یکی دوسال بودم😁😍

فضولی نباشه چندسالتونه 

💚اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                             

عزیزممممم😍😍خواهش میکنم گلم من ۴۳ سالمه

خیلیم عالی زنده باشید ❤️😘