2777
2789
عنوان

گپ دخترای زیر 18 سال🌝✨

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 43 پست
همش حرص دارم میخورم😭💆🏻‍♀️

روبی دیدی همه دارن خوش میگذرونن کلی تجربه دارن تازه مهارت دارن شاغلن مربی ان🙂😂😂ما از همه عقب موندیم

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آجی پیام بالاییمو بخون ببین خوب گفتم بهش💆🏻‍♀️🥲

آره آره🙂😂اول آخر وارد دهه ۲۰ سالگی میشه میفهمه

باو منم خودم همسن اینا بودم فکر میکردم ۱۸ به بالا خیلی بزرگه و باید خجالت بکشه وله تو مجازی:)

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

اگر مهارت و شغل نداریم حداقل یه شوهر هم نداریم حلقمونو بکنیم تو چشم همه

اع وا اتفاقا ۳ روزه ناراحتم شوهر ندارم🙂اون هیچ میترسم پسر شم بی پارتنر بمونم،ازونورم از ۹۹ درصد پسرا چندشم میشه🙂😂

روز به روز بیشتر همه اش همه چی داره به روم میاره که ۲۰ سالمه و پیر شدم🙂😂هعی

عاا هنوز 20 سالته،چرا زندگی رو سخت میکنی🙂😂

﮼"سکوتی‌مبهم‌درمیان‌اقیانوس‌طوفانی‌مغز..."

اوع حالا واسع چی زیر ۱۸ حوصلت سر رفته کی چی چیکار کنین وویس چرا از حست استفاده کن

چون میخوام همسن باشیم حرف همو بهتر بفهمیم

﮼"سکوتی‌مبهم‌درمیان‌اقیانوس‌طوفانی‌مغز..."

عاا هنوز 20 سالته،چرا زندگی رو سخت میکنی🙂😂

تقصیر توعه🙂😂😂

😂😂وای من ۱۷ سالگی اوج فضای مجازیم یود

من از ۱۴ ۱۵ سالگی ول بودم تو گروه ها

چون میخوام همسن باشیم حرف همو بهتر بفهمیم

یعنی منظورت اینه ما حرف نمیفهمیم؟🙂😂خدا جوابتو بده🎀