2777
2789
عنوان

دامادمون بهم گفت بو آشغال میدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3787 بازدید | 85 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی من سواام این بود کسی این حرفو بزنه واکنشتون چیه همه اومدن راهکار دادن نمیدونم چرا هیچکس جواب ...

اسی خب حق داشته اگه بو‌میدادی ناراحت نشو دنبال راهکار باش 

خواهرمن اینقد بوی عرق میده همیشه که همه ازش فراری اند 

و هرچی میگیم مام بزن میگه زیر بغل کیست میشه 

میگم خب لامصب هرروز برو حموم که کیست نشه 

مگه مام میزنن یه هفته حموم نمیرن؟؟؟؟

اومد شب خونمون بخوابه بقران نتونستم برم اتاق

رفتم سالن خوابیدم و فرداش پتو و رو تشک و اینامو شستم 

شمام خودتو ناراحت نکن دیگه گذشته 

فقط همون زاج سفید رو بگیر پودر کن عالیه

سعی کن لباسی که پلاستیک توش باشه نپوشی چون هم بیشتر عرق می کنی و هم بوی عرقت تندتر میشه، عطر و ادکلن هم بوی عرق رو بدتر می کنه، مام یه مارک خوب بگیر، من balea دارم خوبه، فکر کنم آلمانی باشه. از چند نفر شنیدم پودر بچه هم خوبه ولی تا حالا امتحان نکردم، دکتر هم برو شاید با یه سری تغییرات هورمونی مشکلت حل بشه. 

شایدم خودت خیلی حساسی و آقای داماد منظورش شما نبودی.

میدونی من سواام این بود کسی این حرفو بزنه واکنشتون چیه همه اومدن راهکار دادن نمیدونم چرا هیچکس جواب ...

چون همه خودشونو جای شوهر خواهرت گذاشتن و هیچکس بهت حق نداد 

البته هیچکس حق نمیده که چون ما مشکل داریم پس دیگران تحمل کنن

اخه نمیشه با قطعیت گفت با شما بوده،شایدم خواسته غیر مستقیم بگه بهتون،بهرحال بفکر باش،منکه سورملینا استفاده میکنم،هرروز استحمام وشیو کن،لباسا پلاستیکی اصلا نپوش،دراخر اگه ننیشه دکتر وبوتاکس،

ببین هیچوقت پیراهن پلاستیک نپوش هیچوقت مام بزن تو مجبوری داعم لباس نخ بپوشی که وقتی عرق میکنی زیر بغلت بو نگیره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

برو دکتر بگو زیاد عرق میکنی

احتمالا اختلال هورمونی داری

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

همه عرق هامون بو میده ولی یه چیزی میزنیم زیر بغلمون که بو نده.

شما اگر زیر بغلت بو میده محاله ممکنه چیزی زده باشی،اگرم چیزی زدی محاله دامادتون با تو بوده باشه.

مام صابونی میتونی بزنی،بادی اسپلش ازین ۴۰۰_۵۰۰ تومنیا که ماندگاری داره بزن نه ازبن ۱۰۰ تومنیا سریع بوش میپره.

خاکِ مرداب هم عالیه ینی یه ذره بو نمیدی ارزونم هست.۵۰ تومن‌خاکِ مرداب بخر برا یه سالته،همیشه بعد از حموم تا زیر بغلت یکم نم داره انگشت بزن توی خاک و بزن زیر بغلت بوی عرق کلا نمیگیری.

خدایا شکرت

2790
2778
2791
2779
2792