fereshteh_mis مدیر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2559 عنوان بهزاد خلج | مشاهده متن کامل بحث + 4522 بازدید | 51 پست هرچی دوست داری درموردش بگو اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم 1404/02/27 | 00:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fereshteh_mis مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2559 چجورفهمیدن میتونه کارگردانش🤔 کارگردانش جوونه سنی نداره سجادمهرگان ولی بازهم خیلی خوب انتخاب کرد اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9299 تو از بهزاد خلج خوست نمیاد تو آقای قاضی خوشت میاد چرا چون کاریزماتیک اما بهزاد خلج آقای قاضی نیست اون شخصیت خودش داره اون یه بازیگر نه قاضی همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
خانومه_هنرمند عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1395 بازیگر خیلی قوی ومرد محترم و بی حاشیه ای هستن یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم
fereshteh_mis مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2559 تو از بهزاد خلج خوست نمیاد تو آقای قاضی خوشت میاد چرا چون کاریزماتیک اما بهزاد خلج آقای قاضی نیست او ... خیلی کاریزماتیکه اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
fereshteh_mis مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2559 بازیگر خیلی قوی ومرد محترم و بی حاشیه ای هستن با نگاهش خیلی خوب بازی می کنه فقط دیالوگ نیست حتی تعجبهاشون اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9299 خیلی کاریزماتیکه آقای قاضی کاریزماتیک نه بهزاد خلج این دوتا دو شخصیت جدا هستند یادت باشه همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
fereshteh_mis مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2559 ببین برادر من تورو خدا مارو نادون فرض نکن دیالوگ ماندگارشون شرمنده دیر پیامتون رو دیدم اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
عالیع عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5833 دیالوگ ماندگارشون شرمنده دیر پیامتون رو دیدم دشمنت شرمنده به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂
بایدبنویسم؟ عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 2986 خیلی بازیگر خوبیههم تیپش خوبه..هم چهره جذابی دارهبازیگر خوبی هستهمیشه موفق باشه .
baran1354 عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 3 قاضی معروفش کرد وگرنه هیچ پوخی نبود مخصوص در مانکن پخ که هیکلته ولی اگر استعداد و درخشش نبود معروف نمیشد بعضیا دیگه چشم دیدن بقیه رو ندارن
خاهرشوهر_عزیزم عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 3359 پخ که هیکلته ولی اگر استعداد و درخشش نبود معروف نمیشد بعضیا دیگه چشم دیدن بقیه رو ندارن پخ تربیت خانوادته که یه گوهی که شما باشید رو تحویل جامعه دادن 👍