2777
2789
عنوان

بچه گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 27 پست

سلام عزیزم تلاشتو بکن نجاتش بده اون پول نداره بره دکتر اون کسیو نداره مراقبش باشه تو این دنیای بی رحم ولش نکن حداقل بیماریش رو درمان کن بعد تو دیوار آگهی واگذاری بذار

من الان خودم از دیوار چندتا گربه گرفتم رایگان

آرزومه فراموشت کنم ... همونجور که تو منو فراموش کردی ... فراموش کنم که یروز عاشقت بودم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی نمیدونستم ممکنه گربه بدون شیر باشه😢خیلی خیلی سخته حیوون مریض روحیه آدم داغون میشه من همستر داشتم مریض شده بود خون گریه میکردم😪

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
@بگویاسی @اوج_آسمان دعا کنیم برا این بچه🥲💔

چقد مهربونی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عجیبه تا حالا چنین موردی نشنیده بودمگربه رو بزاری دامپزشکی شاااید به دادش برسن

کاش بهش برسن خیلی معصوم هستن

حالا بعضی اطرافم میگن چرا در طبیعت دخالت میکنی

چرا بچه رو برداشتی

میگم بابا بچه تو حیاط خونه منه

مریضه

بزارم بمیره؟ نظم طبیعت رو که ما ادما خیلی وقته بهم زدیم با این شهرسازی و آلودگی و.. این جلو چشم منه نمیشه بی تفاوت باشیم که

آخی نمیدونستم ممکنه گربه بدون شیر باشه😢خیلی خیلی سخته حیوون مریض روحیه آدم داغون میشه من همستر داشت ...

من خیلی حیوونارو روس دارم

ولی در کل آوردن هر نوع حیوونی چه سالم چه بیمار به خونه اشتباهه

زندگی مختل میشه.روحیه داغون

اصلا سالم باشه. هزار تا رسیدگی میخواد 

چقد مهربونی

آخه این فرشتها کسیو جز ما ندارن:)

خودم بچمو از دست دادم میدونم اگه خدایی نکرده اتفاقی برای این کوچولو بیوفته چقد اسی حالش بد میشه🥲

توهم دعاش کن لطفا🥹

گربه‌ی‌خیابونی‌در‌اغوش‌بارون..🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

من خیلی حیوونارو روس دارمولی در کل آوردن هر نوع حیوونی چه سالم چه بیمار به خونه اشتباههزندگی مختل می ...

دقیقا منم روحیم حساسه داغون شده بودم

آخه این فرشتها کسیو جز ما ندارن:)خودم بچمو از دست دادم میدونم اگه خدایی نکرده اتفاقی برای این کوچولو ...

فدا دلت خدا به دلت صبر بده قشنگم، خیلی خوشحالم هنوز آدمای مهربون وجود دارن ،حتما انشالله خوب بشه طفلکی😢

فدا دلت خدا به دلت صبر بده قشنگم، خیلی خوشحالم هنوز آدمای مهربون وجود دارن ،حتما انشالله خوب بشه طفل ...

دورت بگردم🥲❤️

گربه‌ی‌خیابونی‌در‌اغوش‌بارون..🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

سلام عزیزم تلاشتو بکن نجاتش بده اون پول نداره بره دکتر اون کسیو نداره مراقبش باشه تو این دنیای بی رح ...

خب من قارچ پنجه هاشو درمان کردم

یهو اسهال شده بی‌حالی شدید

واقعا دیگه از توانم خارجه

گفتم شاید کلینیک ها درمانش کنن

@بگویاسی @اوج_آسمان دعا کنیم برا این بچه🥲💔

عزیزم🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید