2777
2789
عنوان

قلبم شکست😣😔

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 24 پست
عکس صندل رو بزار اسی

برد

ندارم عکسشو

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

اون 30 من 21من ساکت شدم خودش میدونه وقتی ساکت میشم یعنی قهرم بعد تشکر کرد ولی دیگ چه فایده کلیم بوسم ...

هییی بخاطر همین سنشه ک ابنجور برخورد کرده

بنظرم بوسو اینا کافی نیست این باید تنبیه شه تا دیگ ازین کارا نکنه  اقای یوبس

کاربری دست دونفره🦋🌸

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هییی بخاطر همین سنشه ک ابنجور برخورد کردهبنظرم بوسو اینا کافی نیست این باید تنبیه شه تا دیگ ازین کار ...

اما من فکر میکنم ازم ناراحت بود

همسر من همه چیزو میدونه ولی جوری رفتار میکنه که انگار هیچی نشده ولی زمانی که ازم ناراحته از کارام ایراد میگیره، ضایعم میکنه

من حس میکنم یه چیزی شده که اینجوری رفتار میکنه

اما هر چی فکر میکنم نمیدونم چیکارذکردم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

😔هی1 سال و نیمه چن ماه دیگ عروسیمونه

ایشاالله خوشبخت بشی 

خودتو حرص نده میگذره ما زنا رو این چیزا خیلی حساس میشیم

میدونم با کلی ذوق براش خریدی ولی زیاد به خودت سخت نگیر

از ذهنت بیرونش کن این موضوع رو

ایشاالله خوشبخت بشی خودتو حرص نده میگذره ما زنا رو این چیزا خیلی حساس میشیممیدونم با کلی ذوق براش خر ...

بله شما درست میگید

هیی سعی میکنم فراموشش کنم

عکس صندل رو بزار اسی

تیریبا این شکلی بود

وااا کاری کردی مگ‌ک ناراحت باشه؟

نه بخدا