2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانون رهایی رو توضیح بده،( 5 نمره) 😂

درخواست دوستی چه خانوم، چه آقا نمیپذیرم⛔️ تفسیر چارت رایگان برای کسی انجام نمیدم و نیازی به دعا و صلوات شما ندارم، این علم منه و بابت یادگیریش زحمت زیادی کشیدم و بهای زیادی پرداخت کردم. اگر خدماتی میخوای باید بهاش رو بپردازی و دست تو جیبت کنی، پس با اصرار و بهانه الکی شان خودتون رو پایین نیارید و در غیر اینصورت از من توقعی نداشته باشید دوست عزیز! اگر قصد ازدواج یا آشنایی جدی با کسی داری، پس یه لطفی در حق خودت کن و حتما تفسیر چارت سیناستری بگیر. چون به مراتب خیلی خیلی بیشتر از یک مشاور ازدواج میتونه راهنماییت کنه و پتانسیل های بین شما دو نفر رو بازگو کنه.

قانون رهایی رو توضیح بده،( 5 نمره) 😂

افرین این سوال منم هست 😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

من خودمو لایق میدونم اون‌چیز در من هست و در فرکانسشم و بهم جذب میشه فقط متجلی نمیشه چرا

حالا نوبت رها کردن و صبر گردنه که باید تمرینش کنی 

با انتظار کشیدن فرق داره ها صبر کردن یعنی با حس اطمینان و ایمان به خدا و هوش کیهانی و کمتر فکر و خیال کردن و احساس خوب داستن و تو لحظه بودن 

افرین این سوال منم هست 😂

اگه جواب نداد بگو خودم برات یه توضیح مختصر میدم

درخواست دوستی چه خانوم، چه آقا نمیپذیرم⛔️ تفسیر چارت رایگان برای کسی انجام نمیدم و نیازی به دعا و صلوات شما ندارم، این علم منه و بابت یادگیریش زحمت زیادی کشیدم و بهای زیادی پرداخت کردم. اگر خدماتی میخوای باید بهاش رو بپردازی و دست تو جیبت کنی، پس با اصرار و بهانه الکی شان خودتون رو پایین نیارید و در غیر اینصورت از من توقعی نداشته باشید دوست عزیز! اگر قصد ازدواج یا آشنایی جدی با کسی داری، پس یه لطفی در حق خودت کن و حتما تفسیر چارت سیناستری بگیر. چون به مراتب خیلی خیلی بیشتر از یک مشاور ازدواج میتونه راهنماییت کنه و پتانسیل های بین شما دو نفر رو بازگو کنه.

اگه جواب نداد بگو خودم برات یه توضیح مختصر میدم

باشه حتما مرسی❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

حالا نوبت رها کردن و صبر گردنه که باید تمرینش کنی با انتظار کشیدن فرق داره ها صبر کردن یعنی با حس اط ...

درسته چند ساله صبر کردم توکل بر خدا  نمیدونم دیگه

❤👌🏼💯🚘💒🏮💷💰

شما و کامنت اول خیلی کلی هست تا این حدود رو باید خودتون تا الان مطالعه کرده باشین چون طولانیه و مفصل ...

خب عزیزم من راجبش میدونم چه تمرین هایی بکنیم که موثر تر باشه

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟