2777
2789
عنوان

شخصیت من

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 61 پست
خیلی طول کشید تا به اینجا برسم

میدونم....

ولی دنیا مثل یه ظالمِ عوضیه که منتظرِ همین حالته...

بزن تو گوشش و با امید ، لهش کن........

نمیخوام عین این عنگیزشی(😅) ها چرت و پرت بگم ولی 

میخوام ازت افسار گسیخته دهنِ این دنیا رو ... آررررررره😎🖤👌

درون گرا،غمگین،زخم خوردی حس میکنم از اطرافیانت

نه بیشتر از اونا نبودش ولی خب

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت رو زیست نمیکنی و آرزوهات قربانی کردی عزیزم

زندگی تمام شد.....

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

شکستی در زندگی داشتی ولی براش خیلی زحمت کشیده بودی

ای کاش براش زحمت نمیکشیدم

منم

میدونم....

ولی دنیا مثل یه ظالمِ عوضیه که منتظرِ همین حالته...

بزن تو گوشش و با امید ، لهش کن........

نمیخوام عین این عنگیزشی(😅) ها چرت و پرت بگم ولی 

میخوام ازت افسار گسیخته دهنِ این دنیا رو ... آررررررره😎🖤👌

میدونم.... ولی دنیا مثل یه ظالمِ عوضیه که منتظرِ همین حالته...بزن تو گوشش و با امید ، لهش کن........ ...

خواهر انگیزشی اون عن اخه🤣

نمیشه دیگه توان جنگ ندارم خیلی خسته شدم

خیالباف ، راحت طلب ، پرنسس وار ، ولی کو خانواده و دوسپسری که باهات مثه پرنسس رفتار کنن و کو اون پولی ...

مرسی شایددرسته پرنسس وار هستم ولی همیشه قوی بودم

این چه باوریه عزیزم؟ با این باورهای غلط فقط خودمون و روح الهی مون رو آزار میدیم و جلوی رشدش میگیریمی ...

فرار از مسولیت پذیری این به کی میگی همیشه مراقب همه بودم به خودم فکر نکردم حالا میخوام یکمی زندگی کنم گناهه