2777
2789
عنوان

درد سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 39 پست

باید یه هفته از پری ماه بعدت بگذره

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

چن روزه است پریودیت

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از تخمدان ها حدود ۱۴ روز قبل از شروع دوره پریودتان تخمک گذاری میکند. اولین روز پریودتان، زمانی که شروع به خونریزی میکنید ، اولین روز چرخه قاعدگی شما  محسوب می شود. اگر چرخه قاعدگی شما ۲۸ روزه است، شما معمولا بین روز ۱۰ تا روز ۱۵ چرخه قاعدگی تان تخمک گذاری می کنید.

در طول دوره قاعدگی تان معمولا یک تخمک در حال پرورش یافتن است و برای آزاد شدن در اواسط چرخه قاعدگی آماده می شود . زمان بالغ شدن یک تخمک در تخمدان متفاوت است. این به این معنی است که روز تخمک گذاری می توانید در هر چرخه قاعدگی متفاوت باشد.

یکی از تخمدان ها حدود ۱۴ روز قبل از شروع دوره پریودتان تخمک گذاری میکند. اولین روز پریودتان، زمانی ک ...

پس از 3بهمن تا 21ام امروز میشه 14 روز ... توی تخمک گذاریه م ... تخمک گذاری تا کی هست که مواظب باشم ؟ یعنی از 10 ام چرخه قاعدگیم تا 15 امه؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

احتمالا تو این روزها میشه فک نکنم تو همش باشه 

پس از 3بهمن تا 21ام امروز میشه 14 روز ... توی تخمک گذاریه م ... تخمک گذاری تا کی هست که مواظب باشم ؟ ...

همیشه 28روزه ای

والا من نمیتونم اطمینان کنم به روزهای تخمک گذاری که بعدش منشوری بدون مراقبت داشته باشم😂😂😂همیشه در ...

منم ولی طبیعیه جلوگیریم ... تو هم طبیعی ؟ 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!