2821
2789
ن اصلاا

ولی بخور ...خوشمزه هستن ...حیفه ...که از لذت خوردن خودت رو محروم کنی ...غذای سالم بخور ..ورزش کن ..استرس رو دور کن ...لازم نیست آنقدر به خودت سختی بدی ..زندگی ارزش ندار ه ...خیلی کوتاهه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استارتر عزیز...منم خیلی دوس دارم گیاهخوار بشم...اما میخوام حتما زیر نظر یه متخصص خوب باشه....شوهرمم مخالفه چون تو همکاراش دو نفر هستن که گیاهخوارن...بعد میگه خیلی لاغرن....دوس نداره من لاغر بشم...

راهی هست که بشه گیاهخوار بود و لاغرم نشد؟؟

ماكاروني با سويا ميخورن گياه خوارا

كتلت با سويا 

اما خام گياهخوار سخته 

من هميشه دلم غذاي گرم و تازه ميخواد حتي از سالاد الويه بدم مياد به خاطر سرد بودنش 

چه طور ميشه وعده ناهار خام گياه خوار باشي و دلت غذاي گرم خونه رو نخواد 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
ولی بخور ...خوشمزه هستن ...حیفه ...که از لذت خوردن خودت رو محروم کنی ...غذای سالم بخور ..ورزش کن ..ا ...

اما من مثل خیلیا ک باخواست خودشون گیاه خوارشدن فرق دارم من ازبچگی نتونستم گوشت بخورم یعنی میل و رغبتی نشتم و ندارم ب طور غریضی بدم میاد تازگی ها فهمیدم ک خیلیا مثل منن و ب اینجور ادما میگن گیاخوار وگان

تیکر دوسالگی پسرمه
استارتر عزیز...منم خیلی دوس دارم گیاهخوار بشم...اما میخوام حتما زیر نظر یه متخصص خوب باشه....شوهرمم ...

اگر حبوبات مثل لوبیا چیتی بخوری و زیتون زیاد مصرف کنی و سیب زمینی و سبزیجات هم همیشه داشته باشی لاغر نمیشی

البته من گباهخوار نبودم ولی دوستم بوده اون لاغر نشد

استارتر عزیز...منم خیلی دوس دارم گیاهخوار بشم...اما میخوام حتما زیر نظر یه متخصص خوب باشه....شوهرمم ...

این چ حرفیه گل نمونش خودم الان 23 سالمه و از 7 سالگی گیاه خوارم لاغد ک نیستم هیچ تپلم هستم میخام واسه عید ی کم لاغر بشم مگه گوشت باعث چاقی میشه؟ک نخوردنش لاغرت کنه

تیکر دوسالگی پسرمه