کریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 2162 عنوان معلمم میخوام انصراف بدم 4967 بازدید | 144 پست پارسال با آزمون استخدامی قبول شدم همون ماده ۲۸از مهر تدریس میکنمکنکور تجربی دادم درصدام خوبن و قبول میشم میخوام انصراف بدم باید جریمه مالی پرداخت کنم ؟۶ _۷ سال مرخصی تحصیل نمیدن ؟ عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍 کاربر تعلیقی ۹۸😕 1404/02/26 | 19:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m__kalbim عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 10861 وای چرا عزیزم 🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀
کریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 2162 وای چرا عزیزم توضیح دادم که عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍 کاربر تعلیقی ۹۸😕
آیسان123456 عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 34851 معلمی خوبه که حیفه پس فردا مدیر میشی کلی پرستیژ داری BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻⚕️
آیسان123456 عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 34851 اگه دندون میاری آره انصراف بده وگرنه بقیش به درد نیس 😂🤦🏻♀️ BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻⚕️
کریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 2162 معلمی خوبه که حیفه پس فردا مدیر میشی کلی پرستیژ داری من دنبال علاقمم داروسازی برام بقیش اهمیت نداره ولی درکل دکتراهای پیوسته مثل پزشکی دندون دارو پرستیژشون بیشتر از شغلای دیگس عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍 کاربر تعلیقی ۹۸😕
برهتودلی عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5927 راستش منم اگه بتونم از آموزش پرورش خارج میشمبرا آزمون استخدامیا نمیدونم ولی برا فرهنگیانیا جریمه سنگینی داره ولی تا ۵ سال هم میتونن مرخصی بدون حقوق بگیرنمیتونم بپرسم برا کنکور فیلم آموزشی میدید یا نه؟ جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷
m__kalbim عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 10861 توضیح دادم که اگه رشته خوبی قبول نشدی چی؟چیزی تو معلمی هست که پشیمونت کرده؟ 🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀
آیسان123456 عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 34851 من دنبال علاقمم داروسازی برام بقیش اهمیت نداره ولی درکل دکتراهای پیوسته مثل پزشکی دندون دارو پرستیژش ... آره دارو خوبه عزیزم 💋 BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻⚕️
mozhiii98 عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 5548 من دنبال علاقمم داروسازی برام بقیش اهمیت نداره ولی درکل دکتراهای پیوسته مثل پزشکی دندون دارو پرستیژش ... درصداتو میگی؟ خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17863 احتمال زیاد باید جریمه بدیولی الان زوده بزار نتایج کنکور بیاد اگه رشته تاپی قبول شدی بعد اقدام کنآفرین به پشتکارت در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
کریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 2162 اگه رشته خوبی قبول نشدی چی؟چیزی تو معلمی هست که پشیمونت کرده؟ قبول میشم مطمئنن ، همم صبر میکنم تا نتایج نهایی بیادنه معلمی خیلی قشنگه خیلی خوبه منم دوسش دارم اما دنبال علاقه اصلیممفقط حقوقش کمه ک خب همه حقوقا کمه ، الان خواهرم حسابدار شرکتیه تا ۵ عصر سرکاره ۱۵ میگیره عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍 کاربر تعلیقی ۹۸😕
کریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 2162 احتمال زیاد باید جریمه بدیولی الان زوده بزار نتایج کنکور بیاد اگه رشته تاپی قبول شدی بعد اقدام کنآفر ... مرسی عزیزدلماره قطعن صبر میکنم تا نتایج نهاییاما خب از الان فکر جریمم عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍 کاربر تعلیقی ۹۸😕
کریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 2162 راستش منم اگه بتونم از آموزش پرورش خارج میشمبرا آزمون استخدامیا نمیدونم ولی برا فرهنگیانیا جریمه سنگ ... مطمئنین تا ۵ سال مرخصی میدن ؟ عزیزم اگه شرایطشو فهمیدی به منم بگو حتمناره فیلمم دیدم عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍 کاربر تعلیقی ۹۸😕