2777
2789
سلام همون سلام هسچطوری میشه نجسن. نجورسان در چه حالی میشه ن حال داسان خوبی میشه نجورسن. یاخجسیانچخبر ...

خیلی زبان شیرینیه 

تازه چیزی که از زبان ترکی بلدم سینیورم هست اونم نمی‌دونم درست گفتم یا نه حتی معنیشم نمی‌دونم 😂😂چندسال پیش دوستم ترک بود یادم داد همینو یاد گرفتم فقط 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی واقعنم سخته فکر نمی‌کردم اینقدر سخت باشه 😂🥲

بالدوز دوزی دوز😂😂
اوزوم اوزوم اوزون😂😂

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

خیلی زبان شیرینیه تازه چیزی که از زبان ترکی بلدم سینیورم هست اونم نمی‌دونم درست گفتم یا نه حتی معنیش ...

سنی سِویرم هس شاید

یعنی تورو دوست دارم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
جاااااااان بالدوز چیه یعنی بال میدوزه 😂😂😂💔💔

نه بابا بالدوز یعنی خواهرشوهر😂😂

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

ترکی خیلی باهم فرق داره حتی خود ۲تا ترک از ۲جای مختلف ایران زمین تا آسمون هست فرقش

من بعنوان یه ترک باهات مخالفم من ترکی اذربایجانی بلدم اهنگای ترکی ایغوری که متعلق به سین کیانگ هست رو گوش میدم ۹۹٪ متوجه میشم و حتی صحبت کردنشون و کلماتشون با ما دقیقا یکیه حالا ایغورها از ما دو سه هزار کیلومتر فاصله دارن تو کشور چین هستن چطوری میگی داخل ایران ترکها با هم تفاوت دارن؟ من قشقایی رو کامل میفهمم ولی نمیتونم مثل لهجه اونا حرف بزنم ترکی خراسانی کپی ترکی تبریزه فقط ترکمن ها کلماتشون یکم با لهجه هست اونم یکی اگه کمی دقت کنه میفهمه چی میگن