2777
2789
عزیزم این پز دادن نیست!!!!احترام و عزت گزاشتن به نظرم خیلی شخص با شعور و محترمی هستن

ولی مصادره به مطلوب کردن تمام ویژگی های اطرافیان به نفع خود،  تنها چیزی که به همراه نداره احترام و عزت هست و همیشه طرفین رو در همون برخورد اول نسبت به هم معذب می کنه!!

احتمالا شما با این افراد برخوردی نداشتید که مثلا دو نفر رو همزمان می بینن پز مثلا کفش این یکی رو به اون یکی می دن!!!

آخه چه کاریه؟!!! الان من چکار کنم که اون یکی کفشش رو فقط از فلان جا می خره یا به اون بنده خدا چه ربطی داره که من ساعتم فلانه!!!

عزت و احترام وقتی هست که دو طرف رو با احترام و ویژگی های اخلاقی مثبت به اون یکی معرفی کنی نه اینکه باهاش بخواهی به یکی دیگه پز بدی

اینطوری فقط آدم از چشم طرف مقابل میفته!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم پز زیاد خواستگاری رفتن شوهرمو میداد🤪آخر گفتم آره دیگه دنیا رو خونه ب خونه گشتید منو پیدا ...

یعنی عالییییییییییی گفتی ها دمت گرم 

مژده آمدنت قیمت جان می ارزد.                    لبیک یا مهدی 

جاری ک پز پسرشو میده ب من منم بچه ندارم و هر دفعه دلم پر غم میشه😔کسی خواست ب نیت باردار شدن سمیه دع ...

آیت الکرسی خواندم برات انشالله به زودی دامنت سبز میشه عزیزم 

مرسی گلم ان شاالله دست گلت درد نکنه هزاران برابر دعای خیرت ب خودت خانوادت برگرده عزیزم

ممنونم عزیزم 

پیرو تایپک  و حرفی که به شما زدن بگم برای منم پز دادن

منم دختری دارم ماشاالله ۸سالشه الان برای بچه دوم تو اقدامم دوماهه فقط باردار نشدم مادر شوهرم چون دخترش دوقلو داره گفت فوری گرفت و شد دوتا بچه باید برای دختر مجردش تازه نامزد کرده میگه باید تحت نظر باشه یهو سه تا نیاره خدا نمیدانم چرا تو باردار نمیشی ما شانس نداریم دلم برای پسرم میسوزه همون لحظه دلم شکست بدجور گفتم من نازا نیستم خب یه گل دختر دارم 

شب خواب دیدم هستم حرم امام رضا بعد همونجا به امام رضا گفتم شنیدی چی بهم گفتن گریه کردم یه صدای بهم گفت حاجت روایی خیالت راحت