2821
2789
عنوان

ولنتاين😬💋

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 30 پست
اي جان چه پيشنهاد خوبي چندگرفتي از كجا گرفتي

من اهواز زندگی میکنم،از80داشت به بالا من 150گرفتم چون عیدم هست و سالگرد نامزدی 😖🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

من اینو چند وقت پیش به مناسبتِ سالگرد عقدمون برای همسرم خریدم خیلی شیکه و بی نهایت خوشش اومد

الانم بسته به شلوارش رفته سرِ کار😄😄😄اگه چاره داشت تو خوابم از خودش بازش نمیکرد😁😁😁

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینو چند وقت پیش به مناسبتِ سالگرد عقدمون برای همسرم خریدم خیلی شیکه و بی نهایت خوشش اومد ...

اي جان خواهرزنش اتفاقا اينو واسه تولدش مامانم گرفت

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

من اهواز زندگی میکنم،از80داشت به بالا من 150گرفتم چون عیدم هست و سالگرد نامزدی 😖🐀

الان بين ست ورزشي و كاپشن و تخته موندم

چی شد خواهر زنش یا مامانش خرید بالاخره😒

خب اگه يادت نرفته باشه من خاله أيه بودم😡😍❤️

الان بين ست ورزشي و كاپشن و تخته موندم

من کلا لباس دوس ندارم بگیرم چون خودش میگیره چیزی که خودش به ذهنش نرسه بخره دوس دارم💓😍

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
ای وای تف به روم پیر شدم ننه آلزایمر گرفتم😁😁😁😁

نگو ًدورت بگردم خواهرخوشگلم

من کلا لباس دوس ندارم بگیرم چون خودش میگیره چیزی که خودش به ذهنش نرسه بخره دوس دارم💓😍

اخه خودش واسه خودش لباس نميخره

بلوز دم عيدم هست به درد ميخوره البته جوراب هم كه كادوي هميشگيه  

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

دوستان بنظرتون مسخره نیست من واسه شوهرم باکس گل بگیرم؟ اخه تاحالا ولنتاین براش چیزی نخریدم اصلا هم اهل این سوسول بازیا تیست😂😂😂 یعنی عیچ کدوم نیستیم

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙