2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی از دختر بدش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 60 پست
خواهر شوهر نداری کجایی هستن نکنه ترکن

چرا خواهرشوهر دارم ، نه ترک نیستن

همیشه تو روی دختراش هم میگه دخترا به چه دردم میخورن قربون پسرام بشم 😱 

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 
می‌خوام از الان بگم دیگه به شوهرم اینطوری نگهآخه کم کم تاثیر میذارنما رفتیم واسه دخترمون سیسمونی خری ...

مادرشوهر منم همینه خدا لعنتش کنه انقد گفته دختر به درد نمیخوره که دخترم هم اون روز می‌گفت دختر خوب نیست 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ آخ حواست باشه طرز فکر شوهرتو عوض نکنه

مادرشوهرو میشه نرفت پیشش بچه رو بهش نشون نداد که چرت و پرت نگه ولی شوهرت ام اگه حرفای این زنیکه بره تو مخش دیگه زندگی بچتون نابود میشه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

مادر شوهرم میگه اگه رئیس مملکت بودم اجازه نمی دادم هیچ دختری دنیا بیاد 😡

واسه همین تفکراتشه که هیچ چی نشد

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
خودش دختر نداره!؟

چرا داره همیشه میگه پسرامو بیشتر دوست دارم

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

بعضی ها کلا پسر دوستن ناراحتی نداره عزیزم اون با پسر خودش حرف زده اصلا چیزی نگو خودتو دخالت نده 

فکر میکنی الان با گفتن تو اون دیگه از دختر خوشش میاد 

بچت به دنیا اومد خیلی نبرش اونجا 

تا جلوی خودت چیزی نگفته عکس العملی نشون نده... هراز چندگاهی جلوش بگو من همیشه ارزو داشتم بچه ام دختر بشه عاشق دخترم پیامبر حدیث داره دختر رحمت خونه است دختر نور چشم پدرشه و اینا... که دیگه جرات نکنه چیزی بگه 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
چرا خواهرشوهر دارم ، نه ترک نیستنهمیشه تو روی دختراش هم میگه دخترا به چه دردم میخورن قربون پسرام بشم ...

مامان بزرگ مادری منم همینطوره و هربار به امید پسر باردار شد و الان 8تا دختر داره 

ولی برعکس مامان بزرگ پدریم کلا دخترا رو چشاشون میزارن خیلی احترام میزارن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

مستقیم بگو: "لطفاً دیگه راجع به دختر من اینجوری حرف نزن، این چیزا اذیتم میکنه. بچه‌م چه دختر باشه چه پسر، برام باارزشه." رک و بدون تنش بگو که بفهمه دیگه نباید ادامه بده.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

به محض اینکه بچه دنیا اومد بهشون بگو حق نداره کسی بخواد برای بچم تبعیض قائل بشه یا بد رفتاری کنه ، کسی اجازه نداره عقده هاشو سر بچم خالی کنه در غیر اینصورت اصلا خونم نیاد 

واسه همین تفکراتشه که هیچ چی نشد

عقده داره لعنتی یعنی واضح اطرافیان رو تشویق می‌کنه اگه سونو گفت دختره سقط کنید 😭

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

من باشم بچه رو نمیبرم پیش این زنه. شکایتی هم که نداره، ولی اگر گفت میگفتم شما که دختر دوست ندارید. فرض کنید نیست.

الان هم همینو بهش بگو. بگو شما فرض کنید این بچه وجود نداره. نه به فکرش باشید، نه در موردش حرف بزنید.