2777
2789
عنوان

بهم گفت ديگه نيازي بهت نداريم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 39 پست
نباید باهاش دست می‌دادی

خيلي از آدما الان با دست دادن مشكلي ندارن من خودمم خيلي رو اين موضوع گارد ندارم 

ولي وقتي متوجه شدم كه جلو زنش اشاره ميكنه كه برو فهميدم كه منظور داره و متوجه شدم كه اشتباه كردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا اینجور زن شوهرا کارشونه زنه پولای شوهرشو میگیره وقت نداره هردیقه بده بهش دلش تنوع میخواد شوهرشو ازاد میزاره با همه لاس بزنه ولی تحت نظر خودش دیدن بعدش پا ندادی گفتن برو البته بعدشم میلاسید باهات میگفت برو فرقی نداره من یه صاحب کار داشتم عقد بود بعد زنش رفته بود با دوست شوهرش خود شوهره تعریف میکرد از پشت کوشی دعواشون بود که رفتی از زیر رفیقم کشیدمت بیرون بعد همین مرد بنز انداخته بود زیر پای زنه ولی طلاقش نمیداد زنه میرفت با هرکی خوشش میومد با پولای شوهره شوهرشم ازاد کذاشته بود بره لاس بزنه پیره مخ منو هم میخواست بزنه دید پا ندادم زنش امد گفت دیگه نیا سر کار 😅😅😅😅 اینو بگم زنا فقط روی پول شوهرشون تعصب دارن بفهمن شوهرشون برای کسی خرج کرده نا احت میشن وگرنه مفتی نا احت نیمشن

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

ميترسم همه چيز گردن من افتاده باشهاز يه طرفم استرس دارم چون شغل جديدم ساعت كاريش خيلي زياده و منم دا ...

اون همکارت شاهده که اون مرده شروع کرده به دست دادنه باهات پس نگران نباش

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

بابا اینجور زن شوهرا کارشونه زنه پولای شوهرشو میگیره وقت نداره هردیقه بده بهش دلش تنوع میخواد شوهرشو ...

واي چه عجيب😐

ولي اين زنه نميديد رفتارايه شوهرش و با من 

از يه طرفم زنه با اون مرده كه ميومد براي توليد محتوا تو كلينيك پيام بازي ميكرد حتي يه سري خودم ديدم كه مرده ازش عكس قدي ميخواست

خيلي از آدما الان با دست دادن مشكلي ندارن من خودمم خيلي رو اين موضوع گارد ندارم ولي وقتي متوجه شدم ك ...

وقتی نسبت ندارین و دست می‌دین سوءتفاهم میشه اینجا ایرانه قلب اروپا نیس حرف در میارن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
حتي گذاشتم رو اين حساب كه شايد اين شغل جديد برام بهتر باشه چون حقوقشم بيشتره ولي ساعت كاريش خيلي زيا ...

بله عزیزم هیچی نگو برو سراغ کار جدیدت زنش شر میکنه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍