miranmm مدیر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 202 عنوان چن شبه خوب نخوابیدم | مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 37 پست نمیدونم چمه بعضی وقتا اینجوری میشم خوابم میاد ولی نمیشه بخوابم فکر و خیال راحتم نمیزاره کلافه شدم بچه کوچیک دارم صبحم باید پاشم صبونه میخواد ی جوری بد میگذره مشکل خاصیم ندارم همه چی عادی الانم خونه بابامم بازم نمیخوابم 1404/02/26 | 03:53 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mina_ir عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 830 من خوابم بهم میریزه پاچه میگیرم اصلا یه وضعیه بعد از شانس ادمای اطرافم بیشتر اذیتم میکنن آره همینه چون درک نمیکنن
mina_ir عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 830 اخ اخخخخ از واکسن کرونا😔 واقعا اصلا از بلاهایی ک بسرم آورد بهش فکر میکنم حالم بد میشه
miranmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 202 آخی نی نی داری بخاطر همینه بی خوابی گرفتی ن بابا پسرم بیچاره ده و نیم میخوابه شباخودم فکرای الکی و مسخره میکنم این چرا اینو گفت اون چرا رفت فردا چکار کنم این کارا انجام بدم باور کن فکر بچگیم دوران مدرسه ی جوریم اصلا دو دیقه گوشی میگیرم دستم میام اینجا تاپیک خوندن اینستام نمیرم حتی
miranmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 202 واقعا اصلا از بلاهایی ک بسرم آورد بهش فکر میکنم حالم بد میشه بخدا همیشه طرف چپم سره دقیقا طرفی ک واکسن زدم ی جوری بیشتر درد اون طرف حس میکنم قلبم تیر میکشه
strailin عضویت: 1404/02/04 تعداد پست: 426 منم همینطور انگاری نیازی دیگه بخوابیدن ندارن بدنم بعضی وقتها اینطور میشم بیشتر مواقع نه قهوه میخورم نه ظهرمیخوابم شباهم خوابم نمیبره توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس
mina_ir عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 830 منم همینطور انگاری نیازی دیگه بخوابیدن ندارن بدنم بعضی وقتها اینطور میشم بیشتر مواقع نه قهوه میخورم ... منم همینم بدنم خسته هست مغزم بیدار گاهی از بی خوابی شدید توهم شنیداری میزنم و میخام دیوونه بشم خیلی سخته