2777
2789
عنوان

مادرشوهری ک پنهون کاری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 26 پست
[QUOTE=382248496]حالا سر چی قهر کرده[/QUOTEخوب متوجه نشدم انگار شوهرش درامدش کمه و این حرفا

به حانم تاپیک بغلی هم درامد شوهرش کم بود اومده بود نظر خواهی میکرد نکنه جاری تو بوده؟

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام تا میتونید پنهون کاری گنید از کوچکترین تا بزرگترین 

همش بگو نمیدونم اطلاعی ندارم 

دیگه هم راجع به هیچکس ازش نپرس اصلا برات مهم هم نباشه

منم مث شمام مادرشوهرم همه چیو ازم قایم میکنه ولی شوهر..... من میره همه چیمونو میذاره کف دستش

واسه جاریتم که جار زده🤪 درسته پیش تو نگفته ولی به بقیه که گفته 

لابد فکر کرده نکنه تو هم قهر کنی 

ولش کن حوصله داریا... 

مادرشوهر منم همینه ما بگ..زیم همه خبر دارن 

اونوقت عروسی یکی از فامیلاشون نزدیکه میگم کیه میگه نمیدونم😬 حالا مادرعروس خودش گفته عروسی کیه هااا منم میدونم فقط همینجور یه چیزی پرسیدم دیدم گفت من اصلاً خبر ندارم😑 

پیش خودم گفتم لابد نگفته مبادا ما دو دست لباس بخریم تیپ بزنیم🤪

ما که لباسامون آماده است ولی در عجبم چرا گفت نمیدونم عروسی کیه...

خدا..

این دقیقن مثل‌مامانه منهالان من نمیدونم چه جهازی به خواهرم دادهقایم‌میکنهولی باید از ریز زندگی‌من خب ...

وای چقد شبیه مادر شوهر منههه ... یعنی سرک میکشه تو زندگیمون منو شوهرم ساده همه چیزو بهش میگیم اون پیش همههه میگه دو تا چیزم اضافه میزاره روش آبرو واسمون نمیزاره ولی ی کلمهههه از جاریم و برادر شوهرم یا خواهراش به ما نمیگه ... واسه جاریم چیز قسطی برمیداره بعد فروشنده آشناس به ما میگه هرچی بهش میگم زیر بار نمیره سره دروغش میمونه 

رو راه پله بودی یا وایساده بودی گوش کنیبه هر حال وقتی نمیگه برای خودت دیگه نپرسمسائل مطمئن باش همینق ...

نه تو راه پله داشتم رد میشدم با صدا بلند حرف میزد درشونم باز بود منم شنیدم به روشم نزدم و دیگ نمیپرسم 

خوب دلیلی نداره شما این قدر سوال کنید اونم از جاری برادر شوهرم نامزد کرده بود از فامیل ما خانواده هم ...

دلیلش اینه چند بار سوال کردم که ببینم اینقد که تو مسائل ما فضولی میکنن و حرف میزنن و دردسر برامون درست میکنن همینقدر هم اجازه میدن ما مثل جاریم رفتار کنیم که ندیدم نه خیر فقط اونا به خودشون اجازع میدن با ما اینطور باشن من امتحانش کردم و جوابمم گرفتم اخه مادر شوهرم و جاریم فک میکنن همه چیز دانن و صاحب زندگی ما میشنن درمورد زندگی و رفتار ما تصمیم میگیرن

با توجه به شناختی که از مادرم دارمدر مقابل اینطور ادمها به هیچ وجه صادق نباشمثل خودش باشهیچی از زندگ ...

وای چقد درست گفتییییی یعنی این رفتارایی که گفتی انجام بدم خانواده شوهرم انجام میدن مخصوصا مادرشوهرم ی کلمه راست به زبونش نمبچرخه فقط ی چیزو راست مبگه کی چی خورده منم تصمیم گرفتم همینطور باشم دقیقا مثل خودشون

شمام تا میتونید پنهون کاری گنید از کوچکترین تا بزرگترین همش بگو نمیدونم اطلاعی ندارم دیگه هم راجع به ...

باور کن من اینقد ساده ام ریزو درشت مسائلمونو بهش میگفتم و شوهرمم بدتر از خودم ولی الان دیگ میخوام مثل خودشون باشم وقتی خودشون اینطورن حق نیست بهشون همه چیزو بگیم