2777
2789
ولی بچه ها اگه شوهرم بگه بیا بریم خونشون چی بگم؟؟؟؟ آیا؟؟

مجبوری بری گلم ک نتونن پشت سرت شوهرت پر کنن برو همشم بشین پیش شوهرت خیلی سرسنگین باش

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بی فکریشون برام جالبه

میدونن پسرشون دم عروسیشه چقدر الان خرج داره 

بعد فقط میخان انگار یه چیزی بکنن ازش

به زور میرن رستوران مهمون شوهر من

گرونترین غذارو سفارش میدن که تا الان اصلا تا حالا بخاطر قیمتش هیچ وقتی نخریدن

خیلی پرتوقع هستن اصلا ملاحظه نمیکنن

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
اصلا بی فکریشون برام جالبه میدونن پسرشون دم عروسیشه چقدر الان خرج داره  بعد فقط میخان انگار ی ...

مهم نباشه برات اتفاقا این ب نفع توا...فردا تو خرید یا تدارکات عروسیت اضافی حرف زد کسی بگو چطور رستوران فلان فلان گرون نیست .. بگو اصلشم همینه انقد خرج کن خودت ک ب اونا نرسه

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

مادرشوهرم میگه بریم باغ مهمون شما

یا میگه خیلی وقته برنامه نریختید بریم باغ

همش از ادم ده بار ده بار شیرینی میخان برا یه چیزی 

اونم گرونترین چیز تو بهترین جا

بخدا من خسیس نیستم شایدم تو دوران عقد از بس هیچی نگفتم بهشون انقدر بی ملاحظه شدن 

ولی انتظار دارم الان یکم درک کنن

اینکه ما داریم با اینهمه گرونی برا خودمون خرج میکنیم دلیل بر بی نیاز بودنمون نیس

اینهمه شوهرم  داره زحمت میکشه با هزار تا برنامه ریزی و چک و...داریم خرج میکنیم 

کاش فقط یکم ملاحظه میکردن

تعریف کن چرا

چند روزی با هم مسافرت بودیم.با خانواده ی برادر شوهرم و مادر و پدر شوهرم

بعد ایشون خیلی عشق چای هستش

من اصلا چای نمیخورم.

هر روز پا میشد چای میذاشت.چون زودتر از من و جاری بیدار میشد..

بعد روز چهارم من و جاری تازه بیدار شده بودیم

پرش کنن هم برام مهم نیست ولی اگه نرم..شوهرم باهام لج میکنه.میدونم لجبازه

براهمین میگم برو ... من ی مدت نرفتم یا اگه میرفتم زود میومدم بالا همچی شوهرم پر کرد ک شبم اونجا میخابید داشتم کلا از دستش میدادم خیلی بدشده بود هیچوقت شوهرتونو تنها نفرستید پیش قوم الظالمین

مهم نباشه برات اتفاقا این ب نفع توا...فردا تو خرید یا تدارکات عروسیت اضافی حرف زد کسی بگو چطور رستور ...

عزیزم تمام مخارج عروسی و خرید و یلدا و عقد و...همه با شوهرم بود 

زحمت کشیدن یک لنگه فرش دادن به پسرشون با دوتا بالش و دوتا تشک و یه پتو 

بخدا فقط همین بوده کمکشون

اونم بعد از اینکه هزار بار شوهرم گفته بهشون که وظیفه دارید این وسایل رو بدید به من که من پیش خانواده خانومم کسر نباشم 

اینم با ندادنش فرقی نکرده

مادرشوهرم میگه بریم باغ مهمون شما یا میگه خیلی وقته برنامه نریختید بریم باغ همش از ادم ده بار ده ب ...

یکم بروشون بیار همش بگو وای شوهرم قرض داره هی ناله کن بگو بدهکاریم تا یکم از رو برن این فکرمیکنه سمادارید میگه بجایکه خرج زنش بشه خرج من بسه

من خداروشکرزیادباهاشون مشکلی ندارم البته تعریف ازخودم نباشه خیلی صبورم زیادسکوت میکنم دربرابرمادرشوه ...

واعزیزم مگه من گیسشوکشیدم خب اگه میکشیدم که این وضعم نبوداگه جوابشومیدادم دیگه هرچی ازدهنش درمیومدبارم نمیکردچون ساکت میشنم اینجورین

👏🙏👶میشه واسه مامان شدن من یه صلوات بفرسی👏🙏
براهمین میگم برو ... من ی مدت نرفتم یا اگه میرفتم زود میومدم بالا همچی شوهرم پر کرد ک شبم اونجا میخا ...

کاملا موافقم بخدا منم از بس میترسم خونه اونا شوهرم هرجا بزن من دنبالشم تو حیاط اتاق آشپزخونه کلا همه جا

همیشه خودم مهم ترم