بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن من دیگه در حد یکی دو دقیقه رو میتونم تحمل کنم خداروشکر
خداروشکر 😂وضع شما بهتر ازمنه
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
مگه زیر نظر دکاتر استفاده نمیکنی بگو کم کم برات کم کنه اگه مشکلت حله به من تازه دکتر تجویز گرده یه د ...
چرا عزیزم زیر نظر دکتر میخورم. اما ۵ تا داروی دیگع هم میخوردم اونارو تونستم بزارم کنار اما این یکی آخری وابستم کردع مثلا فکر کن فلووکسامین ۱۰۰ میخوردم دکتر گفت پنجاه بخور دو روز بعدش حالم خراب شد نمیدونم چ کنم😓
یکیش حالت هستم و نیستم یعنی انگار جسمم هست ولی روحم و فکرم و ذهنم جای دیگس انگار همع اتفاقات اطرافمو با اینکع متوجع میشم اما درک ندارم مثل صدا و تصویر میبینم فقط.
دومیش غمگینی و بی انگیزگی و استرس و اضطراب شدید و تپش قلب شدید ک با پروپرانول هم رفع نشد چون دراثر کم کردن این قرص این علایم بوجود اومد
ترخدا اگر آسنترا بهت جواب میدع خودتو درگیر فلووکسامین نکن ترخدا ترخدا ترخدا خودتو درگیر نکن مثل من خ ...
والا نمیدونم چی بگم پن گقتم خوبه اسنترا اما گفت چون میگی تمرکزتان پایینه این قرص بخور به خاطر همین پرسیدم مشکل شما چی بود که فلوکسامین داده دکتر به شما