2777
2789
عنوان

من حقیقتا خیلی به گوشی معتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 47 پست
همین دیگه شوهر منم همش دعوا میکنه نیر ولی نمیتونم چسبیده به دستم

ن من دیگه در حد یکی دو دقیقه رو میتونم تحمل کنم خداروشکر

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن من دیگه در حد یکی دو دقیقه رو میتونم تحمل کنم خداروشکر

خداروشکر 😂وضع شما بهتر ازمنه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره فردا کامل پاک میکنم اخر شب دوباره نصب میکنم🥲

آفرین 

من اینستا زیاد میرفتم حذفش کردم فقط برا کار ضروری باشه میرم  

نی نی سایتم زیاد نمیام 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

از تأثیراتش راضیم اما نمیتونم ترکش کنم وابستع شدم بهش

مگه زیر نظر دکاتر استفاده نمیکنی بگو کم کم برات کم کنه اگه مشکلت حله به من تازه دکتر تجویز گرده یه دوماهی هست میخورم

مگه زیر نظر دکاتر استفاده نمیکنی بگو کم کم برات کم کنه اگه مشکلت حله به من تازه دکتر تجویز گرده یه د ...

چرا عزیزم زیر نظر دکتر میخورم. اما ۵ تا داروی دیگع هم میخوردم اونارو تونستم بزارم کنار اما این یکی آخری وابستم کردع مثلا فکر کن فلووکسامین ۱۰۰ میخوردم دکتر گفت پنجاه بخور دو روز بعدش حالم خراب شد نمیدونم چ کنم😓

🙂

چرا عزیزم زیر نظر دکتر میخورم. اما ۵ تا داروی دیگع هم میخوردم اونارو تونستم بزارم کنار اما این یکی آ ...

من اسنترا میخوردم قطعش گرد فلوکسامین داد البته اسنترا خوب بود ولی خیلی گرون شد

من اسنترا میخوردم قطعش گرد فلوکسامین داد البته اسنترا خوب بود ولی خیلی گرون شد

ترخدا اگر آسنترا بهت جواب میدع خودتو درگیر فلووکسامین نکن ترخدا ترخدا ترخدا خودتو درگیر نکن مثل من خدایی نکردع ب چ کنم چ کنم نیفتی

🙂

ببخشید میشه بگی مشکلت چی بود که برگشت

شاید خندت بگیرع از حالتهایی ک داشتم:

یکیش حالت هستم و نیستم یعنی انگار جسمم هست ولی روحم و فکرم و ذهنم جای دیگس انگار همع اتفاقات اطرافمو با اینکع متوجع میشم اما درک ندارم مثل صدا و تصویر میبینم فقط.

دومیش غمگینی و بی انگیزگی و استرس و اضطراب شدید و تپش قلب شدید ک با پروپرانول هم رفع نشد چون دراثر کم کردن این قرص این علایم بوجود اومد

🙂

ترخدا اگر آسنترا بهت جواب میدع خودتو درگیر فلووکسامین نکن ترخدا ترخدا ترخدا خودتو درگیر نکن مثل من خ ...

والا نمیدونم چی بگم پن گقتم خوبه اسنترا اما گفت چون میگی تمرکزتان پایینه این قرص بخور به خاطر همین پرسیدم مشکل شما چی بود که فلوکسامین داده دکتر به شما