2777
2789
عنوان

پیام خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر پیام مال خودش بوده،احتمال داره که گرایش به همجنس گرایی داشته باشه و در این صورت واضحه که ادم بای ...

پیام ساعت یک و نیم شب داده امکان نداره برای خودش نباشه

اول یه دیل.دو میخریدم باهاش حساب کتاب میکردم بعد کات میکردم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شاید اون پیام نداده اخه ادم اینطوری که زن نمیگیره طبیعتا

پیام و تو تلگرام ساعت یک و نیم شب داده بود پیامهارم تو بایگانی تلگرام قائم کرده بود من شانسی دیدم

پیام و تو تلگرام ساعت یک و نیم شب داده بود پیامهارم تو بایگانی تلگرام قائم کرده بود من شانسی دیدم

ای بابا... من که چندشم شد.. بنظرم تجدیدنظر کن راجب انتخابت

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خیلی بدتره حس کردم قشنگ کشته شدم

بهتر زود فهمیدی نکبتو 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بهتر زود فهمیدی نکبتو

شماهم بودی جدا میشدی ؟؟آخه به غیر از این مسائل دیگه هم بود مث خساست و مامانی بودن و پرخاشگری و..

من که دارم جدا میشم ولی خیلیا میگن ما اگر بودیم همونجا ک پیامو دیده بودیم جدا‌میشدیم

شماهم بودی جدا میشدی ؟؟آخه به غیر از این مسائل دیگه هم بود مث خساست و مامانی بودن و پرخاشگری و..من ک ...

اره صد در صد جدا میشدم کار خوبی میکنی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اره صد در صد جدا میشدم کار خوبی میکنی

مرسی از جوابت عزیزم آره با همه ی دلتنگی و سختی و حرف و حدیثا بازم جدا میشم چندشم میشه حتی بهش دست بدم،امیدوارم خود حضرت فاطمه که به اصرار خود نامزدم  حجاب فاطمه ی زهرارو سرم کردم بزنه وسط زندگیش !! 

مرسی از جوابت عزیزم آره با همه ی دلتنگی و سختی و حرف و حدیثا بازم جدا میشم چندشم میشه حتی بهش دست بد ...

گلم من با یه بچه ۱۲ساله جدا شدم خدا رو شکر کن زود متوجه شدی