یسری دعوا شد زد ب سیم آخر حتی ب پدرش گف غلط کردید اومدید اینجا برا خاستگاری. خودش ی بدهکار فراریه الانشم پولا شوهرمو میخوره. یساله عقد کردم تو این یسال دوبار دیدمش کلا سلام بهش دادم بار اول ک شوهرم کنارم بود خیلی سرد جوابمو داد فقط گفت سلام اصن نگامم نکرد بار دوم ک شوهرم نبود اصن جوابم نداد دلم گرف حقیقتش
باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️🩹🌔• ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨ من اینجام تا خودم باشم اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه، راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️ ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . •
نمیدونم از رو منظور بود یا واقعا حواسش نبوده ولی حتی باهام اصلا حرفم نمیزد. خونش راه دوره نمیاد اینورا زیاد. کلیم سر شوهرمو کلاه میزاره پولاشو میخوره بنده خدا شوهرمم مجبوره بده چون اگه نده سر ی جریانایی پا خودشم گیره
شب خاستگاری ک نبود روزایی ک میخاسیم عقد کنیم اینجوری شد
چرا مجبورهه؟؟
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏