2777
2789

اره منم دلم گرفته چون امشب عقدی دخترداییمه همشون رفتن من موندم 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
به پیر به پیغمبر به همون خدایی که قبولش داری ارزوی شوهر اخرین ارزوییه که یه دختر باید بکنه

خدا رفتگانتو بیامرزه

یه دختر قوی که قراره به خودش کمک کنه ❤ لطفا وقتی مخاطبم نیستید منو ریپلای نکنید 👻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به پیر به پیغمبر به همون خدایی که قبولش داری ارزوی شوهر اخرین ارزوییه که یه دختر باید بکنه

همه که ازاد و رها و دنبال کار و درس وتفریح وپیشرفت نمیتونن باشن،یعنی امکانشو ندارن

🌈ای کاش که یلدای وطن را سحری بود🌞

مرسی عشقم

اسی تو کاملا حق داری ازدواج رو تجربه کنی، ولی از نظر من ازدواج در اکثر مواقع مثل یه کابوسه🤦‍♂️

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

ببین اسی من دیروز جراحی کردم الان خونه مامانمم شوهرم یه سر اومد اینجا در حد نیم ساعت ده دقیقه شام خورد ۲۰ دقیقم تو گوشی بود ...فقط یه بار حالمو پرسید ....بعدشم رف ور دله نه نه احمقش ....اینه که میگم به خدا ازدواج اونقدم که فک میکنی خوب نیس

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

خانومای ک هول کردید  ب اولین خاستگار  بله گفتید و بعدش کلی چسی ب دخترای مجرد فامیل و دوستاتون آمدید و بعد فهمیدید زیادی هول شدید و اشتباه کردید و الان ناراضید مبشه هرکس تاپیک ازدواج مبزنه حمله نکنید بهش؟

شاید شما ناموفق بودی قرار نبی همه نتیجه یکسان بگیرن کارتون خیلی زشته 

خانومای ک هول کردید ب اولین خاستگار بله گفتید و بعدش کلی چسی ب دخترای مجرد فامیل و دوستاتون آمدید ...

خواستگار درسته نه خاستگار 

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

[Qدرسته نه UOTE=382تنها س224481]دقیقا من از بس خاستگار رد کردم دیگه ندارم[/QUOTE]

خواستگار درسته نه خاستگار