2777
2789

رنگه سه صفر بذار جایه دکلره. تازشم من همیشه دکلره میکنم باید بری حایه خوب یا یه ارایشگره کار بلد که بدونه چقد اون مواد روسرت بمونه بسته که موهات نسوزه. هرکسی بلد نیست که

چون میگذرد غمی نیست.  تا بگذرد هم درده کمی نیست😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=53582314]ب نظر من ارزش اعصاب خوردے و درد رپ نداره قشنگ برو کوتاهش کن خودتو راحت کن   بعدش احساس میکنے 

من که شوهرم میگه فقط مدل فانتزی کوتاه کن رنگ نکن میگم‌اخه کوتاه دوست ندارم میگه ببین من باید دوست داشته باشم میگم نوموخواام

بنظرمن دکلره کن 

من خودم تاحالادکلره نکرده بودم الآن دکلره کردم خيلي قشنگ شده موهام

خب معلومه کسي که داﺋم موهاش رودکلره ميکنه ميسوزه

مثل جار من موهاش تا زانوشه ولي سيزده ساله داره دکلره ميکنه موهاش امسال سوخت خب مگه اون موچقدرجون داره

آرايشگرمن گفت يه نرم کننده ي هارجي هوب بايه سرم مومخصوص دکلره بگيراستفاده کن اصن موهات نميسوزه

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍
خب ازین خشک شدنش میترسم دیگه،خوشبحال خارجیا اروپایا نیاز به دکلره ندارن چقدرم خوشگل در میاد رنگ و پش ...

بین من موهام زیتونیه روشنه جوری که دوره پیشونیم همه موهاش بوره و طلایی اما عاااااشقه رنگه بلوندم‌ . انقدم موهام زبره که اگه نرم کننده نزنم نمیشه شونه یا دست کنم لا موهام.☹حالا اینسری میخوام موهامو تیره کنم. تغییر کنم☺

چون میگذرد غمی نیست.  تا بگذرد هم درده کمی نیست😐
تو براش نکنے دیگرون میکنن فردا صب برو بده کوتاه کنن افرین خانم خووووووب

تاحالا کردم دو بار  خیلی خوشگل شدم😎😎😎ولی وقتی بلند میشه یکم؛ بدم میاد .اگه دیگرون بکنن کلشو میزنم که نره با دیگرون

دکلره نکن پشیمون میشی .همون چند هفته اول خیلی خوشگله موهات ولی رفته رفته رنگش بد میشه .جنس موهاتم خراب میشه کلا مو اب خودشو از دست میده و خشک میشه .

از اون طرفم ریشه موهات که دربیاد بخایی یکدست کنی با کل موهات باز باید دکلره کنی وگرنخ دو رنگ میشه بد میشه .کلا نکنی بهتره 

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم

دکو کرم استفاده کن موهات زیاد آسیب نمیبینه. اگر موهای کوتاه دوست داشته باشی دکلره زیاد اذیتت نمیکنه چون یه مدت بعد کوتاه میکنی و موهای جدیدت جایگزین میشه.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.