2777
2789
عنوان

شما بودین با همچین همسری میموندین

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 24 پست
کتک اونقدر نبوده باعث کبودی بشهسیلی و .... بوده این قضیه مال چند ماه پیشه من بهش گفتم جدا شو ولی شوه ...

مال هر چقدر قبل بوده این زن شخصیت انسانی قابل احترامی نداره حال بد شد این همه تحقیر از طرف خودش 

مث آشغال پرتش میکردم از زندگیم بیرون به دو دلیل یکی اینکه بدون اینکه ازم بپرسه و مطمئن بشه دست روم ب ...

تازه میخواست بره پیش پسره و رو در رو کنه که حقیقتو بفهمه که اینکارو نکردن دیگه خداروشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو نمیدونم که حق و حقوقی گرفته ازش یانهولی خب مردی که بعد اون تهمت هنوز با خواهرش خوب و خوشه و انگ ...

امتحان کنه نظر من اینه وقتی ساده از یه اتفاق رد بشین طرف بازم تکرار میکنه با خودش میگه با یه ببخشید اشک ریختن فلانی میبخشم 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

دوستت یکم سیاست یاد بگیره عزیزم.اخه چرا به حرف خواهرشوهر تره هم خورد میکنه.شاید از حسادت میخواسته شما رو اذیت کنه.اینجور مواقع به خواهرشوهرت جلوی شوهرت میگفتی نه من به شوهرم اعتماد دارم.ولی تو تنهایی بهش میگفتی ناراحتی و اینا.کار شوهره هم توجیه نداره .الانم ما نمیدونیم معلوم نیس شوهرش واقعا آدم خوبیه یا نه ولی باید باهاش سرو سنگین رفتار کنه و ریز بین بشه رو رفتارش.ببینه واقعا این آدم ارزش زندگی داره یا نه

مال هر چقدر قبل بوده این زن شخصیت انسانی قابل احترامی نداره حال بد شد این همه تحقیر از طرف خودش

خانواده هم حامیشن

بعد دو هفته بخشید و گفت که دوسش داره  طلاق نمیخواد و اینا

هنوز خواهرشوهره طلب کاره و پشیمون نیستقبل نداره دروغ گفته

بگو ارتباط قط کنه 

اگه خواهرشم میخواد ببینه بیاد خونه مادرش همو اونجا ببینن

شوهرش حق داشته تو شرتیط بدی بوده ..

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

بگو ارتباط قط کنه اگه خواهرشم میخواد ببینه بیاد خونه مادرش همو اونجا ببیننشوهرش حق داشته تو شرتیط بد ...

حق کتک نداشته اگرم چیزی بوده مال زمان مجردی بوده

البته که چیزی نیست

ولی خب شوهر باید بعد دوسال شناخته باشه همسرشو

حرف هرکسی باور نکنه