2777
2789
عنوان

ینی فقط منم که تخت‌خواب ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 77 پست
تازه خریده احتمالا خواسته پزشو به اسی بده 😃

آخی😂😂😂لابد بچه ان

شایدم خواسته حرفارو یه جای نادرست برسونه اسی گفته نی ضدحال شده بهونه نداشته ادامه بده

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی😂😂😂لابد بچه انشایدم خواسته حرفارو یه جای نادرست برسونه اسی گفته نی ضدحال شده بهونه نداشته ادام ...

😄😄😄😄

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یه گـ روه دردودل داریم تو ایـ.تا

همه خانم هستیم

از بدو ورود وویس میگیریم

اگه خواستی درخواست دوستی بده

لـ.ینک بفرستم برات

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

چقدر اداییه،،آخه پسر هم اینقدر ادایی؟خیلی مثل بچه ها برخورد میکنه فکر کنم تازه تخت گرفته ذوق داره 😐این همه آدم رو زمین میخوابن شما هم روش این که دیگه تعجب نداره،اونی که از ناف اروپا هم اومده باشه اینو میدونه که یکی رو زمین راحته یکی رو تخت

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

آره. ما پنج تا بچه بودیم با سه تا اتاق.‌دخترا یکی، پسرا هم یکی‌‌. جا نبود.‌ولی الان خودمون و بچهام ا ...

دقیقا ماهم.عادت کردیم به تخت دیگه. 

ماهم ۴بچه بودیم.‌دو اتاق. دو دختر و دو پسر.  دخترونه پسرونش کردیم.

ولی الان خوشبحاله بچه های نسل جدیده!! تخت های شیک و گرون سهمشونه! بخدا من اصلا بچه هام راضی نشدن تخت ساده بردارن،گرونترین تخت و میز ارایش رو برداشتن. اون وقت ما بچه بودیم سهممون یه متکا و پتو پلنگی بود🫠🫠🫠

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دقیقا ماهم.عادت کردیم به تخت دیگه. ماهم ۴بچه بودیم.‌دو اتاق. دو دختر و دو پسر. دخترونه پسرونش کردیم ...

همییین😂

منم دخترم 4 سالشه پسر 8.5 تخت قبلیاشون کوچیک‌ بود. شب عیدی دادم برا دوتاشون تخت 120 با کتابخونه و‌دراور و‌کمد لباسی، میزتحریر کامل ساختن.‌

میز آرایش دخترم و میز تحریر پسرمو ولی نیاورده هنوز. روزی صدبار دخترم میگه🥴

چقدر اداییه،،آخه پسر هم اینقدر ادایی؟خیلی مثل بچه ها برخورد میکنه فکر کنم تازه تخت گرفته ذوق داره 😐 ...

ادایی ینی چی؟؟ ن بابا تازه تخت نگرفته😂 نمیدونم خودش داره یا نه چون تعجب کرده شاید داشته باشه حالا😑 نمیدونم چرا همچین پرسید

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

آخی😂😂😂لابد بچه انشایدم خواسته حرفارو یه جای نادرست برسونه اسی گفته نی ضدحال شده بهونه نداشته ادام ...

*نه

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻