2777
2789
عنوان

پدر شوهر انقد مزخرف اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا خونه دیگم داشت هنوز تو این مدت اجارشون نداده ،اره حق داره ولی میتونه یکم صبر کنه اینم نمیتونه؟

من فکر کردم بی پوله ..خب اینجوری که معلومه لج کرده..بنظرم مستقل بشین بهتره حتی شده با قرض ولی اگه داشت میمردم بگین پول بده تاکسی ببرتت بیمارستان ...

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

اره لجبازه

قشنگ معلومه لج کرده از حرف شوهرت ناراحته 

یه جعبه شیرینی بگیرید برید خونشون ماجرا تموم بشه الکی خودتو ننداز تو مستأجری اول و آخر که مال خودتونه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
هزینه هایی که کردید رو به پول روز ازش بگیربد.و پاشین از اونجاچه بهتر که الان گفتو چندسال دیگه ورثه ی ...

بیشتر کاراشو همسرم انجام داد انقدری زیاد در نیومد ،ما میذاریم به حساب اجاره ی این یک سالی که اینجا نشستیم 

قشنگ معلومه لج کرده از حرف شوهرت ناراحته یه جعبه شیرینی بگیرید برید خونشون ماجرا تموم بشه الکی خودتو ...

اه متنفرم ازش ،شیرینی بگیریم ؟؟منم اول از مستاجری ترسوندن که راضی شدم بیام اینجا بشینم 

قشنگ معلومه لج کرده از حرف شوهرت ناراحته یه جعبه شیرینی بگیرید برید خونشون ماجرا تموم بشه الکی خودتو ...

اتفاقا اول اخر باید از اونجا پاشن تا جوونن برن بهتره شوهرش میافته تو فکر پس انداز کردن 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بیشتر کاراشو همسرم انجام داد انقدری زیاد در نیومد ،ما میذاریم به حساب اجاره ی این یک سالی که اینجا ن ...

اینم فکر خوب و‌منطقی است...

اماااا با پدر شوهری که شما داری

بعدا صداش در نیاد اینا بهم اجاره ندادن و مفت نشستن.؟؟؟

یع کاغذی چیزی بنویسید امضا کنه