2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 3735 بازدید | 34 پست

من،مشکلی پیش نیومد ولی خب ریسکه و باید کامل طرفتو بشناسی

برای تو مینویسم ای دوست خوبم،دعا میکنم که به همین زودیا لبخندی بزنی از تمام وجود و درمانی باشه برای تمام زخم های این چندین سال🫂. در پس هر ابر تیره،رگه هایی از نور هست.شاید اشک های امروز،بذر لبخند های فردا باشند.غم هرچند تلخ ، گاهی طعم شیرین رسیدن را دلچسب تر میکند.دل را به امید بسپار،حتی اگر جاده ناهموار باشد.چون در انتهای هرجاده ی پر پیچ و خم،نوری هست که نوید پایان خستگی را می دهد.فقط کافیست باورش کنیم و قدم برداریم...

شوهر من ۸ساله با دختر عمش رابطه داره،قول ازدواج هم داده ،تا ته خطم رفتن،همه همه میدونن ،ولی خودش انکار میکنه،دختره لجن هر...کلید خونه خواهرشوهر میگیره میرن خونه خالی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهر من ۸ساله با دختر عمش رابطه داره،قول ازدواج هم داده ،تا ته خطم رفتن،همه همه میدونن ،ولی خودش انک ...

اها بعد هنوزم شوهرته ؟ چه زیبا 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

شوهر من ۸ساله با دختر عمش رابطه داره،قول ازدواج هم داده ،تا ته خطم رفتن،همه همه میدونن ،ولی خودش انک ...

😐شوهرت

برای تو مینویسم ای دوست خوبم،دعا میکنم که به همین زودیا لبخندی بزنی از تمام وجود و درمانی باشه برای تمام زخم های این چندین سال🫂. در پس هر ابر تیره،رگه هایی از نور هست.شاید اشک های امروز،بذر لبخند های فردا باشند.غم هرچند تلخ ، گاهی طعم شیرین رسیدن را دلچسب تر میکند.دل را به امید بسپار،حتی اگر جاده ناهموار باشد.چون در انتهای هرجاده ی پر پیچ و خم،نوری هست که نوید پایان خستگی را می دهد.فقط کافیست باورش کنیم و قدم برداریم...

لابد اعتماد کامل نداشتی به همسرت !

اتفاقا خیلی هم دوسش داشتم و دارم و الانم کنار هم با پسرمون خوشیم

ولی هرکسی ی چیزایی براش مهمه دوست عزیز نیازی نیست اینقدر با ناراحتی جواب بدی! من دوست داشتم خونه خودم این اتفاق بیوفته و هم همسرم هم خودم از تصمیمون راضی هستیم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

اتفاقا خیلی هم دوسش داشتم و دارم و الانم کنار هم با پسرمون خوشیمولی هرکسی ی چیزایی براش مهمه دوست عز ...

درست ! ولی همون بحث اعتماده وسط هست . . 

دخترا دو دو تا ۴ تا میکنن برای این مسئله که آیا طرف میمونه میره خوب از آب در میاد نمیاد ! بعضیا هم فانتزی شب عروسی و خونه خودشون و دارن… مث شما . 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

عزیزم چند وقت بعد از اشنایی رابطه داشتید؟ رفتارش عوض نشد؟ کی اومد خاستگاری؟

یکسال بعد از اشنایی، دوسال بعد از آشنایی ام اومد خاستگاریم،نه اصلا عوض نشد،همچیز بستگی به مرد داره باید کامل بهش اعتماد داشته باشی وگرنه خیلیا هستن پسره گردن نمیگیره و بعدش دخترو ول می‌کنه یا هزار تا چیز دیگه

یکسال بعد از اشنایی، دوسال بعد از آشنایی ام اومد خاستگاریم،نه اصلا عوض نشد،همچیز بستگی به مرد داره ب ...

چی باعث شد انقدر بهش اعتماد داشته باشی؟ اون ازت خواست ک رابطه داشته باشید؟ و چرا اول نیومد خاستگاری