2777
2789
عنوان

چرا اکستنشن مژه به من نمیاد عکس

317 بازدید | 19 پست

بار سوممه میرم اشتباهم این بود گفتم والیوم بزن تا حالا کلاسیک نزدم میگن کلاسیک طبیعی تره اصلا چیه ماه به ماه پول بدیم برا سه هفته بعدم میریزه و زشت میشه

به دوستام که مژه نداشتن میاد 

اما منو نه تنها قشنگ تر نکرده تازه مصنوعیم کرده خودم خوشم نمیاد شوهرمم بدتر رو مخمه هی میگه ایییی چیه اینا چقدر مصنوعی شدی 

عکس میذارم ببینید خیلی بد شده؟ 

میخوام روغن بذارم بریزه زود به نظرتون کلاسیک هم بزنیم باز خزه؟ خودمون تقویت کنیم بهتره؟ 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دیگه کسی مژه نمیزاره خیلی کم شده تو تهران و کرج

منم خودم حس میکنم خزه گول دوستامو خوردم اخه همه هر ماه میرن و میگن خیلی تو زیبایی تاثیر داره برا من برعکس رود. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
ببینممن مدل و اینا نمیدونم، طبیعی و قشنگ باشه و خیلی پر هم نباشه اوکیه

از من پره البته میدونم میریزه اما تودم میرم جلو اینه قکر میکنم مصنوعی و ترسناک شدم اینم بدتر رو مخمه هی تو خونه میگه وای یه جوری شدی با این که قهرم باهاش اما لجم میگیره. 

نه قشنگه بهت میاد منم تاحالا نزاشتم اسم هاشونو نمیدونم ولی دفعه بعد بگو میخوام حالن طبیعی داشته باشه .ولی اینم بهت میاد مهم خودتی اگه دوست داری انجام بده

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
یبینم من‌دارم حیلی راضیم

گذاشتم ببینید میخوام پاک کنم

قشنگه که چسبش اوکی زیاد نیست ؟مو پلاستیکی شاید گزاشته نمیدونم خودشون چی میگن ولی یه سری مژه ها پلاست ...

ههمه چیش خوبربود از ریویه کار راضی بودم اومدم خونه خودم دوست داشتم از بس این مرتیکه رو مخمه اعصابم خورده دیشب تا حالا هی میگه ایییی با خودت چیکار گردی ازت میترسم ترسناک مصنوعی

نه قشنگه بهت میاد منم تاحالا نزاشتم اسم هاشونو نمیدونم ولی دفعه بعد بگو میخوام حالن طبیعی داشته باشه ...

اره دیگه فقط طبیعی شازدم دیگه انجام ندادم اشتبله کردم والیوم و پر زدم 

قشنگه که چسبش اوکی زیاد نیست ؟مو پلاستیکی شاید گزاشته نمیدونم خودشون چی میگن ولی یه سری مژه ها پلاست ...

نمیدونم گفت 5بعدی زدم کاش 5بعدی نمیزد شاید خیلی معلومه. والا همه دوست داشتن جز این که هی میگه این کارارو نکن زشت میشی.