2777
2789

داره اما خرج میکنه میگه هر سری میخام بدم خرج میشه واقعا ازش بدم اومده قبل عید ازم گرفته بود.....

جالبه هر بار همین کارو میکنه منه احمق دوباره دلم میسوزه بهش پول میدم تروخدا بگید چه کار کنم که دیگه به کسی پول قرض ندم به هرکسی دادم پشیمونم کرده 

انقدر عوضیه اصلا فکر نمیکنه شاید خودم لنگ باشم و لازم داشته باشم....مبلغش زیاد نیست ولی خودم لنگ همونم الان خدالعنتش کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بهتره فراموشش کنی 

ولی دیگه به غریبه  پول قرض نده

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خب بهش پیام بده یا زنگ بزن بگو لازم دارم جورش کن بهم بده 

جدی بگو که هی پشت گوش نندازه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اونوقت من گیر ۲تومنم میگم‌یه ماهه ۵۰۰ هم میزارم روش کسی نمیده😂

سانای هستم 🩵 دهه هشتادی قوی💜  هر سوالی  و مشکلی که داشتین در باره نی نی سایت به جایه تگ کردن نی نی یار از سانا یار راهنمایی بگیرین💛 من کل روز انلاین هستم🔶️🟣 و از همه قانون جدید مطلع 🟢 بزرگ ترین افسوس ادمی زمانیست که میخواهد اما نمیتواند و یاد زمانی می افتد که میتوانست اما نخواست💜بیشترین دردا بهترین درسا رو میدن این ماییم که تصمیم میگیریم ادامه بدیم یا تغییرش بدیم 💚اخر بدمد صبح امید از شب من🩷